Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Încep cele mai importante evenimente din agricultură, alimentaţie, ambalaje şi băuturi

Publicat: 28 octombrie 2019 - 14:44
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ROMEXPO împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a României organizează, între 30 octombrie şi 3 noiembrie, cele mai importante manifestări din domeniile: agricol, alimentaţie, ambalaje, băuturi alcoolice şi non-alcoolice: 

  • INDAGRA;
  • INDAGRA FOOD & CARNEXPO;
  • PACK SHOW;
  • EXPO DRINK.

Pe parcursul celor cinci zile de expoziţii şi activităţi conexe, peste 950 de companii, din 25 de ţări, îşi expun cele mai noi produse şi prezintă soluţii şi servicii pe o suprafaţă de 54.500 mp.
Menţionăm că, în acest an, evenimentele INDAGRA şi INDAGRA FOOD & CARNEXPO se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.

_Indagra-2019_b

INDAGRA 2019, evenimentul reper pentru industria agricolă, reuneşte peste 540 de firme

Cea de-a a XXIV-a ediţie a INDAGRA, cea mai importantă manifestare cu profil agricol din România, reuneşte peste 540 de companii din peste 25 de ţări. Evenimentul înregistrează un grad de internaţionalizare de 31% şi ocupă o suprafaţă expoziţională de 33.700 mp.
Târgul internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii şi zootehniei se desfăşoară în Pavilioanele B1, C1 şi C2 ale Centrului Expoziţional ROMEXPO, pe platformele exterioare 1, 2, 3, 4, 5, 10, 11, 12, G2, V5, V6, C1, Aleea Verde şi Aleea Negustorilor.

Ne bucurăm de prezenţa a 25 de ţări cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante: Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Republica Moldova, Olanda, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.

indagra-view_b

În plus, INDAGRA 2019 beneficiază de participarea oficială internaţională şi de grup a ţărilor: Turcia, Grecia, Ungaria, Franţa şi Italia.

Târgul reprezintă cel mai important eveniment românesc cu caracter agricol, numărul mare de expozanţi, ofertele prezentate şi activităţile conexe din cadrul lui demonstrează potenţialul şi capacitatea acestuia.
Manifestarea oferă posibilitatea de a încheia noi contracte şi parteneriate, reprezintă cadrul profesionist de ofertare, negociere şi contractare pentru cele mai mari companii din industrie şi specialiştii din domeniul agricol.
De asemenea, cei pasionaţi de agricultură sunt aşteptaţi la conferinţe şi seminarii organizate în cadrul INDAGRA, pe teme precum: dezvoltarea agriculturii din România prin prisma inovaţiilor, promovarea produselor româneşti pe piaţa internă şi externă, accesul producătorilor români la fondurile europene.
Menţionăm că anul acesta, în cadrul Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, debutează Conferinţa INDAGRA – Ferma de familie, creatoare de valoare adăugată în România. Aceasta se desfăşoară pe 1 noiembrie 2019, în intervalul orar 11:00 – 14:00, în Sala Titulescu din Pavilionul B3 al Centrului Expoziţional ROMEXPO.
Prima ediţie a Conferinţei INDAGRA are ca tema principală „Valoarea adăugată pentru IMM-urile din domeniul agricol” şi este planificată în două paneluri: Alocările financiare atrase de IMM-uri agroalimentare şi Tendinţe şi oportunităţi de vânzare în industria agroalimentară.
În cadrul INDAGRA 2019, producătorii şi distribuitorii din domeniu, români şi străini, aduc produse şi echipamente moderne cu scopul de a creşte performanţele şi profitul în cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.
Sectorizarea din acest an a fost special realizată pentru a asigura posibilitatea dezvoltării fiecărui salon tematic din cadrul acestor manifestări. Astfel, expozanţii îşi prezintă produsele în cadrul unor saloane tematice, precum:

  • Salonul de Agricultură
  • Pavilionul B1: material săditor, seminţe, îngrăşăminte pentru agricultură, irigaţii şi echipamente, echipamente pentru viticultură, sere şi solarii, utilaje, echipamente agricole, silozuri, participări de grup;
  • Salonul de Zootehnie:
  • Pavilionul C1 - utilaje şi echipamente pentru zootehnie;
  • Pavilionul C2 - furaje şi nutreţuri combinate, creşterea animalelor şi păsărilor, produse de uz veterinar, consultanţă, organisme de certificare, presă de specialitate;

Salonul Utilajelor Agricole (Platformele exterioare 1, 2, 3, 4, 5, 10, 11, 12, G2, V5, V6).
Noutatea acestei ediţii este reprezentată de organizare unei zone a produselor tradiţionale româneşti pe platformele exterioare, cu o participare reprezentativă pentru obiceiurile şi tradiţiile culinare din toate zonele geografice ale României.
Evenimentul se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României.
Detalii suplimentare despre manifestare pe www.indagra.ro

828-x-315-px---Indagra-Food_b

Cele mai importante companii din industria alimentară se reunesc la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

INDAGRA FOOD & CARNEXPO - Târgul internaţional pentru industria alimentară – reuneşte atât distribuitori de tehnologii şi echipamente de procesare, cât şi furnizori de materii prime şi producători de produse din carne.
Peste 250 de companii expun sute de produse şi tehnologii de ultimă generaţie pe o suprafaţă de 15.000 mp. La ediţia din 2019 s-au înscris atât companii din România, cât şi din alte ţări: Ungaria, Olanda, Germania, Bulgaria, Italia, Suedia, Turcia, Austria, Bulgaria, Cehia, Republica Moldova, Ucraina.
Sunt prezenţi producători, distribuitori şi importatori de echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificaţie, industrializarea legumelor şi fructelor, prelucrarea peştelui şi laptelui.
Ca în fiecare an, INDAGRA FOOD & CARNEXPO este locul potrivit pentru lansarea şi vânzarea de produse, prezentarea noutăţilor din domeniu, stabilirea de noi relaţii de afaceri şi încheierea de contracte.

Sectorizarea INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 este următoarea:

1. Salonul industriei cărnii din România (Pavilionul B2):
tehnologie pentru industria cărnii, produse din carne (furnizori şi procesatori de materii prime pentru industria cărnii).

2. Salonul de panificaţie, lactate, fructe şi legume (Pavilionul B2):
produse de panificaţie, lactate, fructe şi legume, tehnologii pentru panificaţie, industrializarea fructelor şi legumelor, industria laptelui.

3. Salonul GastroFood (Platformele exterioare: Aleea Crowne, H3):
retaileri, comercianţi, producători din industria alimentară.
Noutatea din acest an este reprezentată de organizarea unei zone destinată promovării industriei cărnii din România. Aceasta pune accent pe noile tehnologii, echipamente şi utilaje de prelucrare a cărnii, furnizori şi procesatori de materii prime pentru industria cărnii, condimente, membrane şi aditivi, producători de produse din carne.
Evenimentul se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României şi cu ADDOR EVENTS.
Detalii suplimentare despre manifestare pe www.indagra-food.ro

Expo Drink încântă simţurile pasionaţilor de băuturi rafinate! 

 foto-com-indagra_b

EXPO DRINK - incursiunea în lumea rafinată a băuturilor - se bucură de participarea unor firme reprezentative din sectorul producţiei de băuturi alcoolice şi non-alcoolice. Acestea sunt prezente la EXPO DRINK 2019 cu o largă paletă de arome şi tehnologii folosite în industrie.
EXPO DRINK reuneşte, în Pavilionul B2 al ROMEXPO, producători tradiţionali şi internaţionali de vinuri şi băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu şi producători de echipamente folosite în procesul de vinificaţie, dar şi producători şi distribuitori de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea şi ceaiuri.
În cadrul EXPO DRINK 2019, vizitatorii pot participa la degustarea diferitelor sortimente de băuturi, au ocazia să afle secretele de producţie a băuturilor şi derivatelor lor de la specialişti ai companiilor expozante şi pot participa la demonstraţii şi prezentări tematice.
ROMEXPO organizează EXPO DRINK cu scopul de a prezenta produse şi echipamente care reflectă ultimele tendinţe din domeniu.

Detalii suplimentare despre manifestare pe www.expodrink.ro

echipamente-indagra_b

Programul de vizitare valabil pentru cele patru manifestări:
30 octombrie – 2 noiembrie, între orele 09:00 şi 18:00;
3 noiembrie, între orele 09:00 şi 16:00.
Bilet intrare: 30 lei
Accesul vizitatorilor:
pietonal: poarta A (dinspre Piaţa Presei Libere); porţile B, C (dinspre bulevardul Expoziţiei) şi poarta D (dinspre strada Parcului);
auto: porţile B, C (dinspre bulevardul Expozitiei) şi poarta D (dinspre strada Parcului);
tarif parcare: 5 lei/oră.Vizualizat: 596 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?