Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Încep cele mai importante evenimente din agricultură, alimentaţie, ambalaje şi băuturi

Publicat: 28 octombrie 2019 - 14:44
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ROMEXPO împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a României organizează, între 30 octombrie şi 3 noiembrie, cele mai importante manifestări din domeniile: agricol, alimentaţie, ambalaje, băuturi alcoolice şi non-alcoolice: 

  • INDAGRA;
  • INDAGRA FOOD & CARNEXPO;
  • PACK SHOW;
  • EXPO DRINK.

Pe parcursul celor cinci zile de expoziţii şi activităţi conexe, peste 950 de companii, din 25 de ţări, îşi expun cele mai noi produse şi prezintă soluţii şi servicii pe o suprafaţă de 54.500 mp.
Menţionăm că, în acest an, evenimentele INDAGRA şi INDAGRA FOOD & CARNEXPO se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.

_Indagra-2019_b

INDAGRA 2019, evenimentul reper pentru industria agricolă, reuneşte peste 540 de firme

Cea de-a a XXIV-a ediţie a INDAGRA, cea mai importantă manifestare cu profil agricol din România, reuneşte peste 540 de companii din peste 25 de ţări. Evenimentul înregistrează un grad de internaţionalizare de 31% şi ocupă o suprafaţă expoziţională de 33.700 mp.
Târgul internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii şi zootehniei se desfăşoară în Pavilioanele B1, C1 şi C2 ale Centrului Expoziţional ROMEXPO, pe platformele exterioare 1, 2, 3, 4, 5, 10, 11, 12, G2, V5, V6, C1, Aleea Verde şi Aleea Negustorilor.

Ne bucurăm de prezenţa a 25 de ţări cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante: Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Republica Moldova, Olanda, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.

indagra-view_b

În plus, INDAGRA 2019 beneficiază de participarea oficială internaţională şi de grup a ţărilor: Turcia, Grecia, Ungaria, Franţa şi Italia.

Târgul reprezintă cel mai important eveniment românesc cu caracter agricol, numărul mare de expozanţi, ofertele prezentate şi activităţile conexe din cadrul lui demonstrează potenţialul şi capacitatea acestuia.
Manifestarea oferă posibilitatea de a încheia noi contracte şi parteneriate, reprezintă cadrul profesionist de ofertare, negociere şi contractare pentru cele mai mari companii din industrie şi specialiştii din domeniul agricol.
De asemenea, cei pasionaţi de agricultură sunt aşteptaţi la conferinţe şi seminarii organizate în cadrul INDAGRA, pe teme precum: dezvoltarea agriculturii din România prin prisma inovaţiilor, promovarea produselor româneşti pe piaţa internă şi externă, accesul producătorilor români la fondurile europene.
Menţionăm că anul acesta, în cadrul Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, debutează Conferinţa INDAGRA – Ferma de familie, creatoare de valoare adăugată în România. Aceasta se desfăşoară pe 1 noiembrie 2019, în intervalul orar 11:00 – 14:00, în Sala Titulescu din Pavilionul B3 al Centrului Expoziţional ROMEXPO.
Prima ediţie a Conferinţei INDAGRA are ca tema principală „Valoarea adăugată pentru IMM-urile din domeniul agricol” şi este planificată în două paneluri: Alocările financiare atrase de IMM-uri agroalimentare şi Tendinţe şi oportunităţi de vânzare în industria agroalimentară.
În cadrul INDAGRA 2019, producătorii şi distribuitorii din domeniu, români şi străini, aduc produse şi echipamente moderne cu scopul de a creşte performanţele şi profitul în cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.
Sectorizarea din acest an a fost special realizată pentru a asigura posibilitatea dezvoltării fiecărui salon tematic din cadrul acestor manifestări. Astfel, expozanţii îşi prezintă produsele în cadrul unor saloane tematice, precum:

  • Salonul de Agricultură
  • Pavilionul B1: material săditor, seminţe, îngrăşăminte pentru agricultură, irigaţii şi echipamente, echipamente pentru viticultură, sere şi solarii, utilaje, echipamente agricole, silozuri, participări de grup;
  • Salonul de Zootehnie:
  • Pavilionul C1 - utilaje şi echipamente pentru zootehnie;
  • Pavilionul C2 - furaje şi nutreţuri combinate, creşterea animalelor şi păsărilor, produse de uz veterinar, consultanţă, organisme de certificare, presă de specialitate;

Salonul Utilajelor Agricole (Platformele exterioare 1, 2, 3, 4, 5, 10, 11, 12, G2, V5, V6).
Noutatea acestei ediţii este reprezentată de organizare unei zone a produselor tradiţionale româneşti pe platformele exterioare, cu o participare reprezentativă pentru obiceiurile şi tradiţiile culinare din toate zonele geografice ale României.
Evenimentul se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României.
Detalii suplimentare despre manifestare pe www.indagra.ro

828-x-315-px---Indagra-Food_b

Cele mai importante companii din industria alimentară se reunesc la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

INDAGRA FOOD & CARNEXPO - Târgul internaţional pentru industria alimentară – reuneşte atât distribuitori de tehnologii şi echipamente de procesare, cât şi furnizori de materii prime şi producători de produse din carne.
Peste 250 de companii expun sute de produse şi tehnologii de ultimă generaţie pe o suprafaţă de 15.000 mp. La ediţia din 2019 s-au înscris atât companii din România, cât şi din alte ţări: Ungaria, Olanda, Germania, Bulgaria, Italia, Suedia, Turcia, Austria, Bulgaria, Cehia, Republica Moldova, Ucraina.
Sunt prezenţi producători, distribuitori şi importatori de echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificaţie, industrializarea legumelor şi fructelor, prelucrarea peştelui şi laptelui.
Ca în fiecare an, INDAGRA FOOD & CARNEXPO este locul potrivit pentru lansarea şi vânzarea de produse, prezentarea noutăţilor din domeniu, stabilirea de noi relaţii de afaceri şi încheierea de contracte.

Sectorizarea INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 este următoarea:

1. Salonul industriei cărnii din România (Pavilionul B2):
tehnologie pentru industria cărnii, produse din carne (furnizori şi procesatori de materii prime pentru industria cărnii).

2. Salonul de panificaţie, lactate, fructe şi legume (Pavilionul B2):
produse de panificaţie, lactate, fructe şi legume, tehnologii pentru panificaţie, industrializarea fructelor şi legumelor, industria laptelui.

3. Salonul GastroFood (Platformele exterioare: Aleea Crowne, H3):
retaileri, comercianţi, producători din industria alimentară.
Noutatea din acest an este reprezentată de organizarea unei zone destinată promovării industriei cărnii din România. Aceasta pune accent pe noile tehnologii, echipamente şi utilaje de prelucrare a cărnii, furnizori şi procesatori de materii prime pentru industria cărnii, condimente, membrane şi aditivi, producători de produse din carne.
Evenimentul se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României şi cu ADDOR EVENTS.
Detalii suplimentare despre manifestare pe www.indagra-food.ro

Expo Drink încântă simţurile pasionaţilor de băuturi rafinate! 

 foto-com-indagra_b

EXPO DRINK - incursiunea în lumea rafinată a băuturilor - se bucură de participarea unor firme reprezentative din sectorul producţiei de băuturi alcoolice şi non-alcoolice. Acestea sunt prezente la EXPO DRINK 2019 cu o largă paletă de arome şi tehnologii folosite în industrie.
EXPO DRINK reuneşte, în Pavilionul B2 al ROMEXPO, producători tradiţionali şi internaţionali de vinuri şi băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu şi producători de echipamente folosite în procesul de vinificaţie, dar şi producători şi distribuitori de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea şi ceaiuri.
În cadrul EXPO DRINK 2019, vizitatorii pot participa la degustarea diferitelor sortimente de băuturi, au ocazia să afle secretele de producţie a băuturilor şi derivatelor lor de la specialişti ai companiilor expozante şi pot participa la demonstraţii şi prezentări tematice.
ROMEXPO organizează EXPO DRINK cu scopul de a prezenta produse şi echipamente care reflectă ultimele tendinţe din domeniu.

Detalii suplimentare despre manifestare pe www.expodrink.ro

echipamente-indagra_b

Programul de vizitare valabil pentru cele patru manifestări:
30 octombrie – 2 noiembrie, între orele 09:00 şi 18:00;
3 noiembrie, între orele 09:00 şi 16:00.
Bilet intrare: 30 lei
Accesul vizitatorilor:
pietonal: poarta A (dinspre Piaţa Presei Libere); porţile B, C (dinspre bulevardul Expoziţiei) şi poarta D (dinspre strada Parcului);
auto: porţile B, C (dinspre bulevardul Expozitiei) şi poarta D (dinspre strada Parcului);
tarif parcare: 5 lei/oră.Vizualizat: 498 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?