Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Hörmann îţi uşurează munca

Publicat: 05 octombrie 2017 - 08:15
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

• echipamente de top pentru o afacere de succes

În această ediţie vă prezentăm câteva dispozitive care sunt indispensabile într-o fermă şi care, în acelaşi timp, uşurează munca crescătorilor. Echipamentele inovative puse la dispoziţie de societatea noastră permit adoptarea unor decizii corecte pentru afacerile fermierilor.

Hörmann îţi uşurează munca_b

Manşonul ClassicPro
Numeroase studii au demonstrat că există un singur material care poate fi considerat aproape la fel de flexibil şi delicat ca şi mâna omului: siliconul. Indiferent de temperatura mediului ambiant, siliconul îşi păstrează proprietăţile, fiind adaptabil pentru mameloanele sensibile ale vacii, iar suprafaţa netedă împiedică dezvoltarea crăpăturilor în care ar putea supravieţui bacteriile, indiferent de durata expunerii la o acţiune mecanică.
De ce Manşonul siliconic este considerat cel mai bun pentru animale? Pentru că el asigură fiabilitatea mulsului şi este cel mai igienic produs pe care l-aţi utilizat; toate aceste caracteristici conduc la rezultate remarcabile: animale sănătoase, cu un nivel ridicat de productivitate şi cu un lapte de calitate.

Monitorizare prin CowView şi CowScout
În zilele noastre, gestionarea cirezii şi identificarea în timp real a problemelor din efectiv sunt extrem de importante pentru asigurarea succesului crescătorilor de bovine.
• CowView este un sistem de monitorizare care înregistrează locul unde se află fiecare vacă, totul cu ajutorul senzorilor din grajd şi cu identificatorii ataşaţi de gâtul animalului.
Beneficiile acestui dispozitiv sunt:
- localizarea individuală a animalelor;
- detectarea estrului: observarea la momentul potrivit a comportamentului conduce la optimizarea procesului de reproducţie;
- avertizarea timpurie asupra riscurilor privind sănătatea;
- disponibilitatea şi prelucrarea datelor de oriunde: CowView generează avertizări pentru smartphone, tabletă sau computer.
• CowScout S este un echipament util prin intermediul căruia este detectat momentul propice pentru inseminare; „responderul” este prevăzut cu un senzor care monitorizează mişcările animalelor şi raportează activitatea la unitatea de procesare, în intervale scurte, regulate.

DPView - afişarea de primă clasă a AutoRotorului
Prin acest dispozitiv puteţi monitoriza ciclul de muls. Si nu numai asta, deoarece DPView este prevăzut cu mai multe opţiuni:
- afişarea stării efectivului dumneavoastră (cantitate redusă de lapte la ultima mulsoare, fără lactaţie);
- introducerea rapidă de date cu privire la sortare, încetarea lactaţiei sau la efectuarea de tratamente;
- stocarea informaţiilor, şi anume: vaci mulse, rotaţiile caruselului pe oră, durata mulsului.
Atingerea succesului în activitatea dumneavoastră depinde de o gamă largă de factori. Societatea noastră doreşte să vă susţină în obţinerea rezultatelor dorite prin furnizarea de echipamente de top în vederea automatizării proceselor de lucru în ferme.

Material oferit de Hörmann

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 16 (199) (15-30 septembrie)

Vizualizat: 581 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?