Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

HOERMANN: soluții la cheie pentru fermele zootehnice

Publicat: 28 februarie 2017 - 21:21
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Compania Hoermann SRL a fost înființată în anul 2008 și de atunci a reușit să se dezvolte continuu, ajungând o firmă cu experiență în domeniul construcțiilor de grajduri. 

Atribute precum calitatea, promptitudinea și profesionalismul angajaților noștri ne recomandă ca o societate apreciată, care găsește cele mai bune soluții în ceea ce privește proiectarea, construcția și echipamentele interioare în domeniul zootehnic.Cons

Două puncte de lucru la Sibiu și la Brașov
Pentru atingerea obiectivelor propuse, am deschis două puncte de lucru: unul la Sibiu, care este specializat pe proiectare, iar celălalt la Brașov, care se ocupă de partea tehnică. Dispunem de utilaje și echipamente performante, cu ajutorul cărora putem executa orice tip de lucrare de construcții, fie ea de amenajare interioară sau exterioară.
Obiectivul principal al companiei noastre este satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienților noștri, prin oferirea de servicii de înaltă calitate în conformitate cu reglementările legale în domeniu.
Printre colaboratorii care ne-au acordat încrederea se numără: Agroserv Măriuța, Agrind Tășnad, Agroind Doaga, Agrozootehnica Ulmeni, Belcoo Real Estate, Best Team Consulting, Bueno Lact, Ecoagrotec, Ecoferm, Ilya Agro, Max Agro, Unicarm, Unic Prodcom, USAMV Iași și mulți alții, cărora dorim să le mulțumim pe această cale.

Material oferit de Hoermann SRL

OFERTA DE PRODUSE ȘI SERVCII
Printre serviciile și produsele pe care le furnizează Hoermann România se numără:
- Construcția de grajduri;
- Panouri fotovoltaice;
- Lagune dejecții;
- Pluguri racloare;
Săli și echipamente de Muls
Tancuri de Răcire Lapte
Igienă și consumabile pentru întreținerea animală
Service Național 24 H
Hoermann România oferă soluții la cheie pentru fermele zootehnice începând de la proiectare, construcții adăposturi, consultanță în ceea ce privește fluxul tehnologic și echiparea interioară, service 24H, cât și produse și servicii de întreținere și mentenanță.
Telefon service non-stop: 0369 912

 


Articol publicat in revista Ferma nr. 3 (186) din 15-28 februarie 2017

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizat: 366 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Cine şi-a făcut anul acesta timp pentru a vizita INDAGRA, expoziţia naţională de agriculută, a putut admira la standul Asociaţiei HolsteinRo câteva dintre cele mai performante vaci de lapte din România. Printre acestea, un exemplar aparţinând societăţii Panifcom Iaşi, administrată de Liviu Bălănici, care a încheiat cea de a doua lactaţie cu o producţie de 13.636 de litri, iar în primele 128 de zile din lactaţia a treia a ajuns la 6.800 de litri.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sub media europeană la consumul cărnii de porc Intermediarii fac legea şi peste Prut
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?