Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Hoermann România - calitate şi profesionalism

Publicat: 13 mai 2018 - 01:12
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Pe parcursul acestui an am încercat să vă facem, în fiecare lună, o scurtă prezentare a societăţii HÖRMANN SRL, mai precis a echipamentelor pe care compania le pune la dispoziţia fermierilor pentru garantarea bunăstării şi succesului în afacere.

Pentru uşurarea muncii fermierilor şi pentru ca aceştia să producă un lapte de înaltă calitate, trebuie ca ei să fie dispuşi să investească în dispozitive performante. Am supus atenţiei dumneavoastră diverse tipuri de săli de muls, în funcţie de efectivul de animale deţinut şi de arhitectura adăpostului. Am trecut apoi la promovarea unor echipamente care au contribuit la revoluţionarea zootehniei: robotul care îi permite crescătorului să se concentreze asupra tuturor funcţiilor şi evenimentelor importante din cadrul propriului grajd. Am trecut apoi la prezentarea calităţilor tancurilor de răcire, recomandate ca produse indispensabile într-o fermă care doreşte să ţină pasul cu această lume care este într-o continuă schimbare.

Hoermann România_b
Am expus pe parcursul mai multor luni diversele tipuri de fundaţii, suprastructuri, învelitori pentru acoperişuri, închideri laterale, uşi şi porţi, fără să neglijăm partea de echipare propriu-zisă a grajdului. Pentru a conferi bunăstare animalelor, trebuie să se ţină cont, încă din stadiul de proiectare, de anumiţi factori precum condiţiile climatice şi regionale, materialele folosite, funcţionalitatea acestora şi, nu în ultimul rând, viziunea pe care fermierul o are cu privire la viitoarea construcţie.
Prezentarea noastră a continuat cu dispozitivele pentru monitorizarea producţiei de lapte, şi anume cele care controlează întreg procesul, de la primele pulsaţii şi până la detaşarea unităţii de muls. Nu am putut omite piesa revoluţionară IQ - unitatea care previne contaminarea încrucişată în timpul mulsului, un echipament care are capacitatea de a produce în condiţii de siguranţă cele mai ridicate fluxuri de lapte şi reprezintă garanţia unui muls de succes, care îndeplineşte exigenţele de sănătate a ugerului.
Am expus şi beneficiile dispozitivelor de gestionare a cirezii, sisteme performante prin intermediul cărora se realizează localizarea individuală a animalelor, detectarea estrului şi avertizarea timpurie pentru riscuri de sănătate.
Igiena este esenţială în creşterea bovinelor, ea influenţând calitatea laptelui. Şi de această dată am venit în sprijinul fermierilor cu produse de top în dezinfectarea ugerului, a ongloanelor animalelor, soluţii care asigură un produs ce corespunde exigenţelor consumatorului final, pe care îl interesează ca laptele să-şi păstreze îndeosebi calităţile sale nutritive.
Prin parteneriatul stabilit între HÖRMANN ROMÂNIA şi GEA, KERBL, GUMMIWERK KRAIBURG, societatea noastră reuşeşte să pună la dispoziţia fermierilor produse inovative, premiate la târguri şi expoziţii internaţionale de specialitate. Sperăm că pe parcursul acestui an v-am convins să alegeţi HÖERMANN SRL.

Material oferit de Hoermann


Un articol publicat în revista Ferma nr. 22/205 (editia 15-30 decembrie)

Vizualizat: 396 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Ioan Hlavai, exploatează în jur de o sută de hectare iar în 2019 a reuşit să câştige un proiect de finanţare cu fonduri europene în valoare de 74.500 euro, pentru achiziţia de utilaje. Îşi luase atunci un tractor Zetor Forterra CL 140, împreună cu o tocătoare pentru defrişări. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?