Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Grajdul perfect Hörmann

Publicat: 22 mai 2017 - 18:34
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Ce înseamnă grajdul perfect, cum e amenajat şi cât este de aerisit? Cum se simt animalele cel mai bine şi care sunt condiţiile climatice şi zonale de care trebuie să ţină cont echipa de proiectare a grajdului? Care sunt aşteptările fermierului de la viitoarea construcţie zootehnică privind materialele folosite şi funcţionalitatea ei?
Echipa Hörmann România este în măsură să răspundă acestor întrebări.

La cererea clienţilor beneficiari, realizăm un grajd care asigură animalelor bunăstare şi, în acelaşi timp, care este în acord cu pretenţiile clientului în ceea ce priveşte utilizarea lui şi costurile de exploatare. Specialiştii noştri vă garantează o calitate superioară, construcţii sigure şi durabile, grajduri şi echipamente zootehnice perfect proiectate, de la fundaţie şi până la sistemele de ventilaţie şi de iluminare.

Vaci
• Construcţii din beton şi fundaţii. Există mai multe tipuri de fundaţii, în funcţie de destinaţia clădirii, de cerinţele clienţilor şi de caracteristicile geografice. Inginerii noştri analizează pentru dumneavoastră diferitele tipuri de infrastructuri, care sunt termenele de realizare şi raportul costuri-beneficii, elaborând astfel soluţii perfecte în acord cu doleanţele beneficiarului.
• Prelucrarea lemnului şi a metalului. Elementele de construcţie, indiferent de materia primă folosită, metal sau lemn, sunt realizate sau pre-fabricate în halele de producţie de la Buchloe, în Germania, şi parţial în St. Peter, din Austria. Calitatea superioară este garantată prin selecţia riguroasă şi continuă a materialelor şi prin prelucrarea atentă a acestora în diferite etape ale producţiei. Montajul uşor şi precis, precum şi echipamentele zootehnice durabile facilitează construcţia grajdului în aşa fel încât vacile să aibă confortul necesar. Toate componentele din lemn masiv sunt realizate în atelierele Hörmann, în aşa fel încât, pe teren, montajul să poată începe cât mai repede şi simplu.

Tipuri de învelitori pentru acoperiş
Vă punem la dispoziţie o gamă largă de învelitori pentru acoperiş:
- Acoperişul din panouri sandwich: se aplică spumă poliuretanică între două plăci de tablă zincată şi se taie la lungimea dorită, iar dispozitivele de ultimă generaţie utilizate asigură un montaj precis şi rapid.
- Lemn stratificat. În cazul acestor tipuri de acoperiş, deschiderile până la 5 metri nu reprezintă o problemă la încărcarea cu zăpadă. Lungimea plăcilor poate ajunge până la 15,5 metri, fixarea acestora realizându-se rapid; suprafaţa interioară poate avea aspect de molid sau de plăci tip OSB.
- Acoperişul din panouri ondulate are ca avantaj absorbţia umezelii, făcând din aceste panourile ondulate o soluţie viabilă în ceea ce priveşte grajdurile „reci”. La cererea beneficiarului, pe suprafaţa acoperişului se pot monta luminatoare.
- Tablă trapezoidală autoportantă. Plafonul luminos şi infrastructura simplă conferă spaţiului un aspect curat, îngrijit; montajul este unul simplu, pretabil proiectelor cu un termen scurt de construcţie. Înălţimea profilelor asigură o aerisire corespunzătoare, indiferent de tipul de construcţie.

În numărul viitor al revistei continuăm cu prezentarea soluţiilor pe care firma noastră le pune la dispoziţia clienţilor.

Material oferit de Hörmann

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 9 (192) din 15-31 mai 2017

Vizualizat: 793 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!