Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Flori Mînzat vinde BRÂNZĂ şi MIEI. Are TREI REGULI de AUR cu care NU DĂ GREŞ!

Publicat: 03 aprilie 2020 - 16:57
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

La vremuri noi, obiceiuri noi. Deşi e criză şi mulţi producători pieţari se plâng că nu îşi mai pot valorifica marfa, Flori Mînzat sfidează orice obstacol şi ne spune că “SE POATE”. Care este secretul ei şi ce REGULI DE AUR respectă ne spune în cele ce urmează. 

Pe internet, reclama e sufletul comerţului, o ştim cu toţii! Flori Mînzat, fermieră din Chişoda, judeţul Timiş, produce brânză de oaie şi are şi miei de vânzare pentru Sărbătorile de Paşti. Circa 300 de miei şi 60 de kilograme de brânză pe zi va avea disponibilă după Paşti, acum nu aşa multă pentru că mulge doar odată la două zile oiţele.

flori-minzat-ok_b

“Am început sezonul de brânză, mulgem o dată la două zile. Vânzările merg bine încă, ieri am vândut tot la piaţă într-o oră şi zece minute. Mâine fac brânză şi pe baza de listă va fi vânzarea. Cu mieii, încercăm să facem livrări la domiciliu, sau cu programare să vină clientul să nu aglomerăm în fata porţii. Este primul an în care nu merg în piaţă. M-am pregătit cu soluţii dezinfectante, cu mănuşi, tot ce trebuie… Bătrâneilor mei, clienţi fideli, le duc eu personal totul, numai să nu iasă afară din casă”, mi-a spus Flori.

Când direcţia de mers a lumii se schimbă brusc, societatea este zguduită din temelii de o pandemie ca aceasta, de o criză sau de orice altă nenorocire de mari proporţii, lucrurile se cern. Aşa cum spunea un mare fermier, cine nu ţine pasul… dispare.

branza-flori-manzat-1_b

Se pare că Flori a fost cu un pas în faţa vremii, pentru că acum e pregătită. “Reţeta câştigului are trei ingrediente clare: fac produs de calitate, am grijă de aspectul produsului şi ţin cont de părerea clientului. Abia apoi mă gândesc la preţ şi la toate celelalte!”, îmi argumentează fermiera din Timiş.

Flori Mînzat pune pasiune în tot ceea ce face şi visează să urmeze o studii în care să aprofundeze tainele brânzeturilor. Îi dorim mult succes, ştim că va reuşi!

miel-flori-m_b

Rămâneţi conectaţi cu Celula de Criză FERMA!

Ferma Media Grup, primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti, a creat o CELULĂ DE CRIZĂ pentru problemele fermierilor, care va prelua toate sesizările, cererile şi propunerile venite dinspre fermieri către autorităţi, precum şi neliniştile oamenilor cu privire la sectorul agroalimentar. În plină pandemie CoVid-19, Celula de Criză este un demers jurnalistic de utilitate publică, în sprijinul fermierilor şi al populaţiei, lansat şi susţinut de Ferma Media Grup prin site-urile revista-ferma.ro şi agroinfo.ro

CUM NE PUTEŢI CONTACTA. În această perioadă, redactorii Ferma şi Agroinfo sunt alături de voi, fermierii români, pentru a vă face publice problemele cu care vă confruntaţi şi pentru a le aduce în atenţia autorităţilor. Vă rugăm să ne trimiteţi întrebările şi sesizările voastre pe adresa redacţiei: redactia@revista-ferma.ro sau să ne trimiteţi mesaje pe paginile de facebook Revista Ferma şi Agroinfo

Vizualizat: 3303 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?