Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

FAPTELE BUNE din spatele UŞILOR ÎNCHISE! Jos pălăria Karpaten Meat!

Publicat: 07 aprilie 2020 - 21:50
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Când dincolo de panică, de fake news şi de pandemie zărim un licăr de bunătate, o speranţă pentru lumea în care noi toţi ne dorim să trăim, spunem simplu: Jos Pălăria! De data aceasta în faţa oamenilor buni de la Karpaten Meat GROUP. 

“Acum câteva zile, am servit drept intermediar între Karpaten Meat GROUP şi Spitalul de Pediatrie Sibiu. Cei de la Karpaten Meat voiau să ajute cu carne pentru masa cadrelor medicale din spital. Ieri s-au aliniat astrele şi au livrat 80 kg carne şi derivate Spitalului de Pediatrie, pentru a fi preparate în supă şi gulaş”, ne-a scris Cătălina Costache, director executiv Polisano.

Potrivit acesteia, acţiunea ar urma să se repete în fiecare miercuri absolut gratuit şi dezinteresat.
“Nu au vrut să scrie despre asta, li s-a părut normal să se implice cum pot ei mai bine. Mi-am spus că minimul pe care îl pot eu face, este să vorbesc despre această faptă bună. Şi să aduc aminte comunităţii, nu doar sibiene, că vitele Premium Angus sunt crescute în aer liber, pe păşunile Vaii Hârtibaciului.”, adaugă Cătălina Costache.

karpaten-meat-1_b

Oameni buni, dragi consumatori, produsele Karpaten Meat pot fi comandate în toată ţara din magazinul online: https://premiumangus.ro/shop/ Alegeţi producătorul local!

Rămâneţi conectaţi cu Celula de Criză FERMA!

  Ferma Media Grup, primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti, a creat o CELULĂ DE CRIZĂ pentru problemele fermierilor, care va prelua toate sesizările, cererile şi propunerile venite dinspre fermieri către autorităţi, precum şi neliniştile oamenilor cu privire la sectorul agroalimentar. În plină pandemie CoVid-19, Celula de Criză este un demers jurnalistic de utilitate publică, în sprijinul fermierilor şi al populaţiei, lansat şi susţinut de Ferma Media Grup prin site-urile revista-ferma.ro şi agroinfo.ro

  CUM NE PUTEŢI CONTACTA. În această perioadă, redactorii Ferma şi Agroinfo sunt alături de voi, fermierii români, pentru a vă face publice problemele cu care vă confruntaţi şi pentru a le aduce în atenţia autorităţilor. Vă rugăm să ne trimiteţi întrebările şi sesizările voastre pe adresa redacţiei: redactia@revista-ferma.ro sau să ne trimiteţi mesaje pe paginile de facebook Revista Ferma şi Agroinfo


Vizualizat: 1499 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?