Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Dorel Codrea: Oricine își poate găsi răspunsurile în revista Ferma

Publicat: 27 aprilie 2022 - 12:28
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

“Textele din revista Ferma pot îndruma pașii multora spre un început, dar şi oblăduiesc răni la nevoie, iar când e cazul, scutură spre dezmorțire pe unii, din a 'jilțurilor' desfătare!”

"Nu mă întrebați de când, dar de o bună bucată de vreme, având curiozitatea să știu care este cea mai bună publicație în domeniu, în mintea mea, invariabil, apare Ferma. Asta nu neapărat pentru relația de respect reciproc avută cu 'artizanii' acestei reviste, nici pentru strânsa relație de colaborare și susținere. Mai mult pentru calitatea materialelor, pentru varietatea tematicilor abordate, nivelul tehnic și științific al celor publicate, dar și al actualității și concreteții subiectelor de interes. Oricine își poate găsi răspunsurile la multe dintre întrebările de zi cu zi ale domeniului său de activitate, ale zbaterilor sale cotidiene.
Textele din revista Ferma pot îndruma pașii multora spre un început, dar şi oblăduiesc răni la nevoie, iar când e cazul, scutură spre dezmorțire pe unii, din a 'jilțurilor' desfătare!
Așa cum facem de ani de zile în revista 'Bruna' a Asociaţiei noastre, o să spunem și acum: citiți revista prietenilor noștri! Revista Ferma, căreia îi dorim sute și sute de noi numere. La mulți ani!"Dorel Codrea, președinte fondator Asociaţia Crescătorilor de Taurine Brună Schwyz Maramureș

 Dorel Codrea_b

Dorel Codrea în 2007, însoţind echipa Ferma prin fermele de Brună din Maramureş


Abonează-te urmând link-ul sau sunând la nr. de telefon 0256.213.328 (luni-vineri între orele 8-16): https://www.revista-ferma.ro/abonamente

Cumpără revista online: https://issuu.com/revistaferma/docs/revista_ferma_nr._7_300_15-30_aprilie_2022


Vizualizat: 651 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cooperativa Agricolă Someş-Arieş la Agraria 2022

Cooperativa Agricolă Someş-Arieş la Agraria 2022

Prototipul ideal al Bălțatei românești în viziunea Cooperativei Agricole Someş-Arieş la Agraria 2022! Un interviu cu Călin Fărgaciu, membru fondator al asociaţiei transilvănene

AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj! Vasile Târziu: 5 provocări pentru agricultura de mâine Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?