Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

DeLaval P100 - mulsul n-a fost niciodată atât de simplu

Publicat: 22 aprilie 2022 - 16:15
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

DeLaval este gata pentru lansarea oficială a sălii de muls DeLaval P100, un sistem care nu este doar ușor de utilizat, ci și mai simplu de planificat și instalat, ușor de întreținut și, mai ales, ușor de administrat financiar.

După mai multe luni de teste intensive în ferme din diferite țări, sala de muls DeLaval P100 este gata de lansare. Acest nou model ”side-by-side” (paralel) integrează simplitatea, funcționalitatea și eficiența extraordinară într-un sistem convențional în partea de ieșire a animalului. Două lucruri esențiale pe care le caută fermierii sunt ușurința mulsului și eficiența în utilizare a sălii de muls.

 Foto 1 Billy O' Connor DeLaval April 21 14_bewerkt_b

"Vacile intră în sală, unde se simt confortabil și sunt mulse rapid. Suntem foarte mulțumiți de această configurație. Producția de lapte s-a îmbunătățit cu peste 10% la același număr de vaci, ceea ce dovedește eficiența investiției noastre în noul sistem de muls." -  BILLY O'CONNOR, Unul dintre primii fermieri care au cumpărat DeLaval P100


Mai mult pe o suprafață mai mică

 

Sistemul de muls DeLaval P100 a fost special conceput pentru a fi utilizat atât în fermele vechi, cât și în cele noi. Sistemul inovativ DeLaval P100 face operațiunea de muls mai ușoară și este pregătit să realizeze mai mult pe o suprafață mai mică, folosind mai puține resurse și permițând utilizarea automatizării potrivite pentru fiecare fermă în parte. Tocmai de aceea, sala de muls P100 este alegerea potrivită pentru fermele care doresc să mulgă mai simplu și eficient.

 

Diferite grade de automatizare


Fermierii au posibilitatea de a alege dintre diferitele niveluri de automatizare, astfel încât să poată desfășura procesul de muls în funcție de propriile nevoi și cerințe din fermă. Datorită designului său modular, clientul poate mulge în sistemul de muls P100 aplicând soluții tehnice extrem de avansate, conectate complet la sistemul de management DelPro Farm, precum și în sisteme independente.

 DeLaval P100 April 21 59_b


Simplu și eficient


Caracteristicile lui DeLaval P100 se încadrează perfect în filozofia de a crea un sistem de muls simplu, dar foarte eficient. Sistemul de muls P100 DeLaval este ușor de instalat și, datorită configurației convenționale a spațiului de ieșire a animalului, se amplasează cu ușurință în clădirea existentă a fermei ca instalație de modernizare. Aceste avantaje incontestabile fac din P100 un sistem extrem de important, care completează perfect oferta DeLaval pentru clienții noștri.

 

DeLaval EasyMilk™


Indiferent dacă sunteți în căutarea unui sistem de muls MidiLine sau a unui sistem de muls low-line dublu echipat, P100 este optimizat pentru ușurința de operare și confortul mulgătorului, datorită culoarului lărgit, poziției de muls confortabile, a canalului pentru dejecții special conceput și a vizibilității ridicate din boxă.

Compatibil cu sistemul de ultimă generație DeLaval Evanza™ , sistemul InParlour Feeding, conectat la sistem, și tehnologia avansată de extragere a laptelui, dezvoltată de DeLaval, P100 va mulge mai mult lapte în mai puțin timp, asigurând totodată un proces mai eficient și mai puțin stresant pentru mulgători.

 DeLaval P100 April 21 21-_b


DeLaval EasyFit™


Sistemele P100 DeLaval sunt modulare și se pot adapta la amprenta grajdului dvs. existent sau la o construcție nouă. Cu opțiuni de la 1x3 la 2x40, este ușor să proiectați un P100 care să se potrivească spațiului dumneavoastră. Sistemul optimizează timpul de muls și ușurează munca în mediul de muls nou sau modernizat.

 

DeLaval EasyFlow™


Având o intrare largă și o ieșire dublă, vacile se deplasează fără probleme prin P100, iar cu bara de piept reglabilă și porțile secvențiale, care definesc clar spațiul pentru fiecare vacă, accesul și staționarea în sală se fac fără probleme, astfel încât vacile dvs. să stea confortabil și relaxate. Vacile sunt poziționate la 90 de grade față de operator, iar noua bară dreaptă pentru șezut asigură o vizibilitate excelentă a vacilor în timpul mulsului, de pe culoarul larg.

 DeLaval P100 April 21 52_b


CEL MAI BUN FEEDBACK


”Suntem încântați să prezentăm noul sistem de muls DeLaval, credem că este un pas foarte important în dezvoltarea ofertei noastre de sisteme de muls. Suntem deosebit de mulțumiți de reacțiile clienților noștri și de feedback-ul oferit. Acestea sunt extrem de importante pentru noi și suntem mai mult decât mulțumiți de performanța obținută cu sistemul de muls DeLaval P100", declară Karol Ferenc, specialistul în soluții inovative la DeLaval.

 

contact

COSMIN BATIS

Tel. +40 744 341 112

E-mail: cosmin.batisEXT@delaval.com

mai multe pe această temă www.delavalcorporate.com

Vizualizat: 1408 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?