Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

De ce să alegeţi HOERMANN?

Publicat: 08 iunie 2019 - 13:11
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Hoermann este alegerea potrivită pentru că de-a lungul timpului s-a dovedit a fi o companie care şi-a dobândit o reputaţie bună în domeniul construcţiilor zootehnice şi nu numai. Echipa din locaţiile de producţie din Germania, Austria şi Elveţia este formată din peste 300 de angajaţi şi colaboratori, persoane competente, profesionişti în domeniul proiectării, construcţiei şi dotării grajdurilor, halelor cu specific agricol, dar şi industrial, precum şi în proiectarea şi realizarea de instalaţii şi sisteme de producere a energiei din surse regenerabile.

Procesul de construcţie este unul foarte complex, implicând numeroase activităţi şi o echipă de lucru de la început până la sfârşit. De cele mai multe ori, succesul unei construcţii constă în buna organizare a tuturor lucrurilor, începând de la timpul alocat fiecărei etape şi până la activităţile celor implicaţi în realizarea proiectului. Colegii noştri sunt persoane dedicate care oferă soluţii la cheie cu privire la fluxul tehnologic, atât pentru faza de studii de fezabilitate, cât şi pentru proiectele tehnice de execuţie.

Vaci_b

Soluţii la cheie pentru fermele zootehnice
De asemenea, inginerii Hoermann elaborează concepte tehnice pentru adăposturile de bovine de carne sau în lactaţie, studiind amplasamentul conform ridicării topografice şi respectiv studiului geotehnic, amplasarea obiectivelor necesare funcţionării fermelor, estimarea bugetului privind costurile cu infrastructura, suprastructura şi instalaţiile. Tot ei se ocupă de toate aspectele unui proiect, de la idee şi concept, până la avizarea lui şi urmărirea de şantier. Pentru a satisface dorinţele clienţilor, se organizează vizite pe teren şi întâlniri cu aceştia, iar prin îmbinarea tradiţiei cu inovaţia şi cu tehnologia actuală, dorim să creăm ceva unic, în concordanţă cu necesităţile fiecărui fermier.
Indiferent că este vorba de creşterea vacilor, a porcilor, a oilor sau a cailor, mii de fermieri din ţară şi din străinătate apreciază adăposturile şi echipamentele zootehnice de la Hoermann, deoarece calitatea de top oferită de noi convinge şi este recomandată mai departe. Producţia se realizează exclusiv în uzinele din Germania şi Austria, aducând astfel un aport pieţei muncii din aceste ţări şi asigurându-ne, în acelaşi timp, independenţa, flexibilitatea şi promptitudinea.
Specialiştii noştri vă oferă servicii de consultanţă tehnică ce constă în stabilirea, împreună cu beneficiarul, a unui buget prealabil, efectuarea unei analize complete şi atente cost-beneficii şi, nu în ultimul rând, asistenţa referitoare la materiale, cantităţi şi soluţii tehnice în conformitate cu caracteristicile fiecărui proiect în parte.
Aşadar, vă recomandăm să alegeţi HOERMANN ROMÂNIA, deoarece prin angajaţii noştri oferim soluţii la cheie pentru fermele zootehnice, începând de la proiectare, construcţii adăposturi, consultanţă în ceea ce priveşte fluxul tehnologic şi echiparea interioară.

Material oferit de Hoermann


Articol publicat în revista Ferma nr. 9/236 (ediţia 15-31 mai 2019)

 

Vizualizat: 106 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!