Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Alexandru Baciu: 300 de numere este o realizare în sine!

Publicat: 28 aprilie 2022 - 11:21
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

„Ar trebui ca toţi fermierii să se aboneze la cel puţin câte o revistă de specialitate, pentru că este o modalitate extrem de utilă de a culege informaţii şi de a afla întotdeauna câte ceva nou...”

„Vă doresc în continuare să acumulaţi cât mai multe apariţii. Ar trebui ca toţi fermierii să se aboneze la cel puţin câte o revistă de specialitate, pentru că este o modalitate extrem de utilă de a culege informaţii şi de a afla întotdeauna câte ceva nou. Eu personal sunt abonat la print, dar obişnuiesc să citesc şi articolele publicate în online. Îmi amintesc şi că am avut parte de un moment în care revista Ferma mi-a fost de mare ajutor. Se întâmpla chiar la debutul pandemiei, când m-am trezit cu o cantitate mare de carne pe stoc şi cu ajutorul redactorilor de la Ferma am reuşit să găsesc un client care mi-a achiziţionat întreaga marfă. Aşadar, revista Ferma îşi are locul şi rolul ei bine definit în peisajul mediei agricole din România.”

Alexandru Baciu, proprietar Ferma Baciu_b

Alexandru Baciu, administratorul Fermei Baciu

Abonează-te urmând link-ul sau sunând la nr. de telefon 0256.213.328 (luni-vineri între orele 8-16): https://www.revista-ferma.ro/abonamente

Cumpără revista online: https://issuu.com/revistaferma/docs/revista_ferma_nr._7_300_15-30_aprilie_2022


Vizualizat: 714 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cooperativa Agricolă Someş-Arieş la Agraria 2022

Cooperativa Agricolă Someş-Arieş la Agraria 2022

Prototipul ideal al Bălțatei românești în viziunea Cooperativei Agricole Someş-Arieş la Agraria 2022! Un interviu cu Călin Fărgaciu, membru fondator al asociaţiei transilvănene

AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj! Vasile Târziu: 5 provocări pentru agricultura de mâine Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?