Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Summit Agro - al cincilea element

Publicat: 07 mai 2019 - 15:57
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În Poiana Braşov, peste două sute de invitaţi din toată ţara, majoritatea distribuitori ai produselor din portofoliul SUMMIT AGRO ROMÂNIA, au făcut cunoştinţă cu noul preşedinte al companiei, Patricia Maria ŞTIRBU, dar şi cu noutăţile din portofoliu!

Summit Agro România implică până şi universul în bunul mers al afacerii: Apa, Aerul, Focul, Pământul şi, ca un corolar, Summit Agro, elementul care îmbină fericit, esenţial, cele patru elemente ale creaţiei disponibile tuturor. E o viziune de marketing a companiei care obligă la eforturi serioase spre împlinirea dezideratului acesta destul de pretenţios. Şi cum toate acestea trebuiau să poarte un nume, vorba poetului, iată că în fruntea celui de-al cincilea element a fost adusă, începând cu 1 februarie 2019, Patricia Maria Ştirbu. Un specialist format de şcoala românească de agronomie şi ajunsă să coordoneze activităţi complexe în Europa, la firme renumite precum Dow AgroSciences şi Nufarm. Preşedintele Summit Agro România este şi absolventă de litere (engleză/italiană), pe lângă Horticultura absolvită la Cluj. Ceea ce i-a oferit un avantaj în contextul multinaţional al businessului agricol actual. De altfel, preşedintele Sumi Agro Europa, Tomoaki Tetsu, prezent la evenimentul din Poiana Braşov, spunea că a avut onoarea de a primi acceptul d-nei Ştirbu de a se alătura echipei Summit Agro România în calitate de preşedinte. Iar Patricia Maria Ştirbu „a acceptat cu entuziasm şi încredere propunerea de a se alătura echipei Summit Agro România”. Tot de la preşedintele Sumi Agro Europe, Tomoaki Tetsu, am aflat de vânzările totale ale grupului Sumitomo Corporation, care au ajuns la 1,5 miliarde de dolari, vânzări realizate în peste 30 de ţări, cu peste 1.500 de angajaţi.

Summit Agro - al cincilea element_b

Noutăţile portofoliului
Cât priveşte noutăţile prezentate, în cheia gamei Seipro, pe care Sumi Agro Europe o dezvoltă în Europa, deci şi în România, intră produse bio de protecţia plantelor, dar şi biostimulatori exclusiv pentru în agricultura biologică. Astfel am aflat de un insecticid biologic, NoFLY WP, substanţă care a avut parte de un preambul spectaculos în care show-ul a fost total, dar şi de o prezentare complexă realizată de Xabier Gainzarain Domaica, product manager la Futureco Bioscience.
Evenimentul a fost concentrat, extrem de concludent şi, mai ales, deosebit de aplicat. S-au atins puncte importante precum agricultura de mare precizie prin intermediul dronelor distribuitoare de produse de protecţia plantelor (PPP) din programul Nileworks, recent preluat în portofoliul lor. Dar să nu uităm de Trika Expert, care e vedeta portofoliului de insecticide, unic pe piaţa soluţiilor cu aplicare la sol. Dar şi insecticide ca Mospilan 20 SG sau Novadim Progress, ori funcide precum Cyflamid 5 EW şi Topsin 70 WDG. Erbicidele Nisshin şi Targa Super, alături de fertilizanţii Fertigofol Ultra, Sulfomax şi BrasiPro.
În cei 22 de ani de când Summit Agro România evoluează în piaţa de agribusiness local, fiecare an a constituit o nouă provocare în ajutorul dat dezvoltării agriculturii româneşti. Ceea ce se vede clar, chiar şi fără aportul ideal al dronelor cu ochi de vultur!


Un articol publicat în revista Ferma nr. 6/233 (ediţia 1-14 aprilie 2019)

Vizualizat: 843 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?