Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Summit Agro - al cincilea element

Publicat: 07 mai 2019 - 15:57
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În Poiana Braşov, peste două sute de invitaţi din toată ţara, majoritatea distribuitori ai produselor din portofoliul SUMMIT AGRO ROMÂNIA, au făcut cunoştinţă cu noul preşedinte al companiei, Patricia Maria ŞTIRBU, dar şi cu noutăţile din portofoliu!

Summit Agro România implică până şi universul în bunul mers al afacerii: Apa, Aerul, Focul, Pământul şi, ca un corolar, Summit Agro, elementul care îmbină fericit, esenţial, cele patru elemente ale creaţiei disponibile tuturor. E o viziune de marketing a companiei care obligă la eforturi serioase spre împlinirea dezideratului acesta destul de pretenţios. Şi cum toate acestea trebuiau să poarte un nume, vorba poetului, iată că în fruntea celui de-al cincilea element a fost adusă, începând cu 1 februarie 2019, Patricia Maria Ştirbu. Un specialist format de şcoala românească de agronomie şi ajunsă să coordoneze activităţi complexe în Europa, la firme renumite precum Dow AgroSciences şi Nufarm. Preşedintele Summit Agro România este şi absolventă de litere (engleză/italiană), pe lângă Horticultura absolvită la Cluj. Ceea ce i-a oferit un avantaj în contextul multinaţional al businessului agricol actual. De altfel, preşedintele Sumi Agro Europa, Tomoaki Tetsu, prezent la evenimentul din Poiana Braşov, spunea că a avut onoarea de a primi acceptul d-nei Ştirbu de a se alătura echipei Summit Agro România în calitate de preşedinte. Iar Patricia Maria Ştirbu „a acceptat cu entuziasm şi încredere propunerea de a se alătura echipei Summit Agro România”. Tot de la preşedintele Sumi Agro Europe, Tomoaki Tetsu, am aflat de vânzările totale ale grupului Sumitomo Corporation, care au ajuns la 1,5 miliarde de dolari, vânzări realizate în peste 30 de ţări, cu peste 1.500 de angajaţi.

Summit Agro - al cincilea element_b

Noutăţile portofoliului
Cât priveşte noutăţile prezentate, în cheia gamei Seipro, pe care Sumi Agro Europe o dezvoltă în Europa, deci şi în România, intră produse bio de protecţia plantelor, dar şi biostimulatori exclusiv pentru în agricultura biologică. Astfel am aflat de un insecticid biologic, NoFLY WP, substanţă care a avut parte de un preambul spectaculos în care show-ul a fost total, dar şi de o prezentare complexă realizată de Xabier Gainzarain Domaica, product manager la Futureco Bioscience.
Evenimentul a fost concentrat, extrem de concludent şi, mai ales, deosebit de aplicat. S-au atins puncte importante precum agricultura de mare precizie prin intermediul dronelor distribuitoare de produse de protecţia plantelor (PPP) din programul Nileworks, recent preluat în portofoliul lor. Dar să nu uităm de Trika Expert, care e vedeta portofoliului de insecticide, unic pe piaţa soluţiilor cu aplicare la sol. Dar şi insecticide ca Mospilan 20 SG sau Novadim Progress, ori funcide precum Cyflamid 5 EW şi Topsin 70 WDG. Erbicidele Nisshin şi Targa Super, alături de fertilizanţii Fertigofol Ultra, Sulfomax şi BrasiPro.
În cei 22 de ani de când Summit Agro România evoluează în piaţa de agribusiness local, fiecare an a constituit o nouă provocare în ajutorul dat dezvoltării agriculturii româneşti. Ceea ce se vede clar, chiar şi fără aportul ideal al dronelor cu ochi de vultur!


Un articol publicat în revista Ferma nr. 6/233 (ediţia 1-14 aprilie 2019)

Vizualizat: 648 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?