Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

IPSO Agricultură a inaugurat sediul modernizat de la Feteşti

Publicat: 24 mai 2017 - 20:06
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În după-amiaza zilei de 23 mai, în bataia razelor de soare, echipa IPSO Agricultură a inaugurat noul sediu de la Feteşti, în prezenţa autorităţilor locale, a fermierilor, a colaboratorilor şi a reprezentanţilor mass-media de specialitate.

În cadrul evenimentului festiv cei peste 150 de invitaţi, care acoperă o suprafaţă agricolă de peste 270.000 de hectare, au putut urmări un moment de live cooking şi bartender show, fiind întâmpinaţi la intrarea în sediu cu un moment de muzică live.
Modernizarea sediului de la Feteşti reprezintă unul din obiectivele importante ale companiei, fiind parte a unui program de investiţii început în 2014, în valoare de aproximativ 20 milioane de euro.

sediu-ipso-modernizat_b

„Sediul de la Feteşti este amplasat în zona de sud-est a României, o zonă cu un potenţial agricol remarcabil şi locul unde sunt concentrate cele mai multe ferme de dimensiuni mari şi unde performanţa este definită de rezultatele obţinute de fermieri. Am luat decizia ca acest sediu să intre într-un amplu proces de modernizare, un proiect în valoare de 1,42 milioane de euro, astfel încât să corespundă exigenţelor partenerilor noştri din această zonă. Astăzi vă primim în casă nouă şi vă mulţumim că aţi ales să ne fiţi alături într-un moment atât de important pentru IPSO Agricultură. Am dovedit în anul 2016 că ne merităm locul, fiind lider în piaţa de maşini şi utilaje agricole din România şi dorim să ne menţinem această poziţie, tocmai prin apropierea noastră faţă de fermieri. În perioada următoare vom continua investiţiile, precum şi seria de evenimente marca IPSO Agricultură şi vă invităm să fiţi martorii realizărilor noastre. Până la sfârşitul anului ne-am propus să extindem reţeaua noastră până la 20 de puncte IPSO Agricultură, în toată ţara”, a declarat Arnaud Van Strien, director general IPSO Agricultură.

inaugurare-nou-sediu-ipso_b

Sediul de la Feteşti al IPSO Agricultură a fost inaugurat, prima dată, în 2007 şi a fost primul centru regional care a oferit o structură complexă incluzând atelier. Acoperă patru judeţe - Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa şi Tulcea, cu o suprafaţă arabilă totală de 1,5 milioane de hectare.

Noua clădire a fost construită pe vechea locaţie şi în prezent îşi desfăşoară activitate pe un teren cu o suprafaţă totală de 6.145 mp, din care 930 mp suprafaţă construită. La centrul de la Feteşti există o clădire de birouri, un atelier modern, o magazie de piese de schimb, un showroom comercial şi un spaţiu expoziţional pentru echipamente noi şi de ocazie. La Feteşti lucrează 45 de angajaţi.
Pentru modernizarea sediului de la Feteşti s-au investit 1,42 milioane de euro, sumă ce include valoare terenului, construcţie iniţială şi lucrările de modernizare ce au fost efectuate în această perioadă. Pentru modernizarea completă a sediului de la Feteşti, dar şi pentru a răspunde cerinţelor fermierilor, a mai fost cumpărat un teren de 7.200 mp.

inaugurare-ipso-fetesti_b

Magazia de piese de schimb regională are o suprafaţă de 210 mp şi are un stoc de piese cu peste 5.000 repere distincte, cu o valoare de peste 615.000 euro. La activitatea de piese de schimb lucrează 11 persoane. Pentru reperele ce nu se află pe stoc, producătorii agricoli pot face comandă până în ora 15:00 a fiecărei zile, urmând ca piesele să fie livrate în maxim 48 de ore.
Atelierul de service are o suprafaţă de aproximativ 400 mp ce permite repararea simultană a 4 tractoare şi 2 combine. Echipa de service din regiunea Feteşti este formată din 20 de tehnicieni care reuşesc să asigure un timp de intervenţie de maxim 24 de ore.

Vizualizat: 3641 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?