Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Cu ADAMA mergi la sigur

Publicat: 08 mai 2019 - 10:06
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ADAMA Agricultural Solutions SRL a fost partenerul principal al Conferinţei Anuale Clubul Fermierilor, organizată de Agricover în data de 1 februarie a.c., în Bucureşti. Conferinţa a avut ca tematică performanţa în agricultură: noutăţi din agribusiness, tehnologii de ultimă generaţie, tendinţe ale pieţelor agricole. Acest eveniment a adunat la un loc peste 1.000 de fermieri din întreaga ţară.

În cadrul conferinţei, ADAMA a susţinut o prezentare despre AgTech, ca serviciu care adaugă valoare soluţiilor deja oferite de companie. De asemenea, ADAMA a prezentat vederea sa asupra mediului de afaceri din lume, retrospectiva globală a anului 2018, trendurile sociale şi tehnologice care duc la crearea de noi soluţii, priorităţi în inovaţia din agricultură.
Pentru ADAMA, fermierul este şi va fi întotdeauna în centrul a tot ceea ce dezvoltă ca soluţii oferite agriculturii. Tehnologia inteligentă este susţinută de companie prin parteneriatele încheiate cu specialiştii în acest domeniu. Un exemplu în acest sens este acordul încheiat cu PesslInstruments, companie lider în dezvoltarea şi furnizarea de sisteme software şi hardware pentru agricultura inteligentă.

Cu ADAMA mergi la sigur_b

Soluţii pentru fermierii din peste 100 de ţări
Pentru că nu vrei să îţi încerci norocul în agricultură, câştigi o recoltă sigură cu soluţiile de la ADAMA. Fungicidul ZakeoXtra este soluţia consacrată pentru cereale care aduce extra recoltă, calitate şi profit. Erbicidul Pyxides este soluţia sigură pentru un câmp curat şi profit asigurat la cultura de porumb. Acestea au fost cele două produse vedetă prezentate fermierilor participanţi la eveniment.
ADAMA Agricultural Solutions este una dintre companiile de top din lume din industria de protecţia plantelor. Depunem eforturi pentru a crea soluţii simple pentru agricultură - oferind fermierilor produse şi servicii efective pentru a le simplifica viaţa şi a-i ajuta să se dezvolte. Cu un portofoliu vast şi diversificat de produse de înaltă calitate, echipa Adama formată din peste 6.600 de persoane ajunge la fermierii din peste 100 de ţări, furnizând soluţii pentru controlul buruienilor, dăunătorilor şi bolilor şi pentru creşterea recoltelor.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.adama.com.

Cu ADAMA mergi la sigur_b


Un articol publicat în revista Ferma nr. 6/233 (ediţia 1-14 aprilie 2019)

Vizualizat: 388 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?