Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Cu ADAMA mergi la sigur

Publicat: 08 mai 2019 - 10:06
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ADAMA Agricultural Solutions SRL a fost partenerul principal al Conferinţei Anuale Clubul Fermierilor, organizată de Agricover în data de 1 februarie a.c., în Bucureşti. Conferinţa a avut ca tematică performanţa în agricultură: noutăţi din agribusiness, tehnologii de ultimă generaţie, tendinţe ale pieţelor agricole. Acest eveniment a adunat la un loc peste 1.000 de fermieri din întreaga ţară.

În cadrul conferinţei, ADAMA a susţinut o prezentare despre AgTech, ca serviciu care adaugă valoare soluţiilor deja oferite de companie. De asemenea, ADAMA a prezentat vederea sa asupra mediului de afaceri din lume, retrospectiva globală a anului 2018, trendurile sociale şi tehnologice care duc la crearea de noi soluţii, priorităţi în inovaţia din agricultură.
Pentru ADAMA, fermierul este şi va fi întotdeauna în centrul a tot ceea ce dezvoltă ca soluţii oferite agriculturii. Tehnologia inteligentă este susţinută de companie prin parteneriatele încheiate cu specialiştii în acest domeniu. Un exemplu în acest sens este acordul încheiat cu PesslInstruments, companie lider în dezvoltarea şi furnizarea de sisteme software şi hardware pentru agricultura inteligentă.

Cu ADAMA mergi la sigur_b

Soluţii pentru fermierii din peste 100 de ţări
Pentru că nu vrei să îţi încerci norocul în agricultură, câştigi o recoltă sigură cu soluţiile de la ADAMA. Fungicidul ZakeoXtra este soluţia consacrată pentru cereale care aduce extra recoltă, calitate şi profit. Erbicidul Pyxides este soluţia sigură pentru un câmp curat şi profit asigurat la cultura de porumb. Acestea au fost cele două produse vedetă prezentate fermierilor participanţi la eveniment.
ADAMA Agricultural Solutions este una dintre companiile de top din lume din industria de protecţia plantelor. Depunem eforturi pentru a crea soluţii simple pentru agricultură - oferind fermierilor produse şi servicii efective pentru a le simplifica viaţa şi a-i ajuta să se dezvolte. Cu un portofoliu vast şi diversificat de produse de înaltă calitate, echipa Adama formată din peste 6.600 de persoane ajunge la fermierii din peste 100 de ţări, furnizând soluţii pentru controlul buruienilor, dăunătorilor şi bolilor şi pentru creşterea recoltelor.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.adama.com.

Cu ADAMA mergi la sigur_b


Un articol publicat în revista Ferma nr. 6/233 (ediţia 1-14 aprilie 2019)

Vizualizat: 422 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură

Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură

Proprietarul uneia dintre cele mai mari ferme de bovine Scottish Highland din România, Nicolae Ibăşfălean, vrea să-şi lichideze afacerea înființată în urmă cu 12 ani. Pare cumva greu de înţeles, însă după ce am stat de vorbă cu fermierul, am convingerea că nu prea e cale de întoarcere. Lipsa motivaţiei, înaintarea în vârstă şi mai ales faptul că îi este tot mai greu să găsească oameni de încredere care să se ocupe de activitatea din fermă l-au determinat pe cel mai cunoscut crescător de vaci Highland din judeţul Sibiu să ia foarte serios în calcul opţiunea de a renunța la efectivul de animale. Printre argumente s-ar mai putea adăuga, desigur, şi dezinteresul românilor pentru carnea de vită premium. Pentru că, până la urmă, degeaba ai un produs de calitate dacă nu îl poţi valorifica.

Un reportaj de LIVIU GORDEA

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?