Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AMALGEROL - un produs magic, cucerind piaţa românească

Publicat: 21 mai 2019 - 14:39
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania austriacă Hehenbihler, deţinător al produsului binecunoscut Amalgerol, lider de piaţă în Bulgaria la nivelul segmentului de biostimulatori şi amelioratori de sol, deschide o reprezentanţă comercială pentru Bulgaria, România şi Moldova. Aceasta se află în Plovdiv, Bulgaria, iar managerul de gestionare este Ivan Rangelov. Societatea Medi+P este dealerul unic autorizat al produselor Amalgerol şi Amalgerol Essence pentru Bulgaria, România şi Moldova.

 

Istoria companiei austriece începe în anul 1948 în Elveţia. Acolo, oameni de ştiinţă creează formula produsului Amalgerol, destinaţia aplicării sale fiind grădinăritul. În anul 1981 societatea Hehenbihler distribuie produsul Amalgerol în Austria, unde în anul 1990 începe să-l producă în calitate de proprietar al produsului. Acum 13 ani, Amalgerol vine pe teritoriul bulgar, iar începând cu anul 2019 pe teritoriul României este distribuit prin partenerii săi locali SC COMCEREAL SA, ECOPLANT SRL şi APEXX SRL SC.
Amalgerol este un biostimulent multifuncţional natural de înaltă calitate, pentru aplicare foliară la aproape orice culturi agricole: cereale, oleaginoase, fructifere şi leguminoase, viţă-de-vie.

AMALGEROL - un produs magic, cucerind piaţa românească_b

Formula produsului conţine 5 elemente structurale:
1. Hormoni vegetali: accelerează creşterea rădăcinilor;
2. Uleiuri minerale cu carbon: activează viaţa din sol;
3. Alge: îmbunătăţesc capacitatea de menţinere a apei în sol;
4. Antioxidanţi: neutralizează stresul la unele fenomene naturale precum îngheţ, căldură, secetă, grindină, compactarea solului, stres de pesticide;
5. Plante medicinale alpine: consolidează sistemul imunitar.
Amalgerol acţionează ca adeziv, reduce stresul plantelor la utilizarea unor erbicide vegetative, diminuează cheltuielile de fertilizare.
Amalgerol este un produs cu individualitate şi identitate de nerepetat, care în mod dovedit sporeşte cantitatea şi calitatea recoltei. Este fără egal în lume cu privire la activitatea simultană în cele două direcţii - plante şi sol. Produsul face solul mai afânat şi uşor de prelucrat. La cele spuse până acum adăugăm şi faptul că Amalgerol este 100% degradabil în mediul înconjurător, 100% produs organic, 100% fără OMG.
Sol fertil şi pentru copiii voştri!

Text şi foto: Societatea Medi+P

Un articol publicat în revista Ferma nr. 8/235 (ediţia 1-14 mai 2019)

Vizualizat: 515 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?