Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

ADAMA lansează TREI SUPER PRODUSE pentru toamna 2017 şi primăvara 2018

Publicat: 25 august 2017 - 09:15
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania ADAMA, lider mondial pe piaţa produselor fitosanitare off-patent lansează în România trei produse „Advanced” menite să simplifice problemele fermierilor.

Noile produse se adresează unor verigi tehnologice cheie precum erbicidarea din toamnă împotriva monocotiledonatelor la cereale si, în primăvară, combaterea bolilor foliare la grâu şi erbicidarea în preemergentă la cultura porumbului.

Trinity SC este un erbicid omologat pentru tratamentul în toamnă la cereale. Acesta se aplică postemegent timpuriu când cerealele se află în faza de 1-3 frunze. Graţie formulării cu trei substanţe active consecrate Trinity SC face knock-out din prima rundă un spectru larg de buruieni dicotiledonate şi monocotiledonate, dar principalul avantaj al produsului este combaterea buruienilor problemă precum Apera spica venti, Gallium aparine.

Tratamentul împotriva speciilor monocotiledonate încă din toamnă este esenţial pentru o cultură de success eliminând necesitatea unui tratament în faze de vegetaţie avansate ale grâului.

ADAMA propune fermierilor noştri, în primăvara următoare, noul fungicid Kantik, o formulare inovatoare „ready-mix” de 3 substanţe active ideală pentru protecţia cerealelor păioase. Specialiştii Adama recomandă Kantik cu precădere în T2 datorită efectului preventiv, eradicant şi de durată. Eficienţa celui de-al doilea tratament este decisivă pentru calitatea recoltei. Acest ready-mix este necruţător cu bolile foliare şi în plus contribuie la prevenirea apariţiei rezistenţelor prin substanţa activă fenpropidin, o moleculă ceacţionează diferit şi asimetric asupra patogenilor comparativ cu alţi azoli clasici.

Primăvara 2018 vine şi cu alte soluţii noi la ADAMA, compania propunând fermierilor ce vor să facă performanţă erbicidul Sulcotrek 500 SC. Acest produs prezintă avantajul unui spectru foarte larg de aplicare, acoperind atât perioada de preemergenţă cât şi postemergenţă până în stadiul de 6 frunze ale porumbului. Cele două substanţe active incluse acţionează sinergic în combaterea buruienilor dicotiledonate anuale şi a unor monocotiledonate precum mohorul lat. Fereastra largă de aplicare a Sulcotrek permite fermierilor să intervină în momentul optim. Astfel acesta reuşeşte un management eficient al buruienilor bazat pe presiunea cumulată a buruienilor.

Prin intermediul acestor produse, ADAMA doreşte să ofere fermierilor soluţii cu eficacitate dovedită pentru rezolvarea problemelor specifice din culturile lor, oferind acestora mai mult timp pentru a se concentra pe dezvoltarea business-ului lor şi linişte sufletească privind eficienţa.

Vizualizat: 816 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?