Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Vino la târgul INDAGRA!

Publicat: 23 octombrie 2019 - 21:10
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

A mai rămas puţin timp până la începerea Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei - INDAGRA 2019, iar expozanţii îşi pregătesc ofertele speciale pentru vizitatori. 

 

Indagra-1_b

Evenimentul are un grad de internaţionalizare de 34%, firme din 25 de ţări anunţându-şi participarea la INDAGRA 2019 cu produse şi echipamente de ultimă generaţie: Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Marea Britanie, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Lituania, Republica Moldova, Olanda, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Turcia şi Ucraina.
Târgul INDAGRA 2019 se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României.
Manifestarea reprezintă cadrul profesionist de ofertare, negociere şi contractare pentru cele mai mari companii din industrie şi specialiştii din domeniul agricol. Mai mult decât atât, la INDAGRA sunt expuse produse şi echipamente moderne cu scopul de a creşte performanţele şi profitul în cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.

IndAgra-3_b

Ferma de familie la IndAgra
Menţionăm că anul acesta, în cadrul Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei debutează Conferinţa INDAGRA - Ferma de familie, creatoare de valoare adăugată în România. Aceasta se desfăşoară pe 1 noiembrie 2019, în intervalul orar 11:00-14:00, în Sala Titulescu din Pavilionul B3 al Centrului Expoziţional ROMEXPO.
Prima ediţie a Conferinţei INDAGRA are ca temă principală „Valoarea adăugată pentru IMM-urile din domeniul agricol” şi este planificată în două paneluri: Alocările financiare atrase de IMM-uri agroalimentare şi Tendinţe şi oportunităţi de vânzare în industria agroalimentară.
La eveniment sunt aşteptaţi antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producători şi importatori din domeniul agricol, studenţi la facultăţi cu profil agricol şi agroalimentar, precum şi vizitatori interesaţi de achiziţionarea de produse.
Conferinţa se va încheia cu un „speed date”, unde publicul este aşteptat să interacţioneze direct cu specialiştii invitaţi. Întâlnirea dintre fermier şi specialist va fi cronometrată de organizator, iar timpul alocat discuţiei va fi de aproximativ 3 minute. La expirarea timpului, se va face schimb de locuri, până ce se vor epuiza speakerii.

IndAgra-2_b

INFORMAŢII UTILE PENTRU VIZITATORI
ACCESUL la conferinţă este GRATUIT! Pentru înscrieri, transmiteţi un mesaj cu numele şi adresa de e-mail la: ioana.jianu@romexpo.ro, până pe data de 28 octombrie 2019.
Conferinţa INDAGRA este organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu TMT PR the Agribusiness & Food Communicators, agenţie de marketing şi comunicare dedicată sectorului agro-alimentar.
Programul de vizitare:
• 30 octombrie - 2 noiembrie, între orele 09:00 şi 18:00;
• 3 noiembrie, între orele 09:00 şi 16:00.

Despre ROMEXPO
ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

 

Vizualizat: 646 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?