Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Vino la cursurile tehnice Vantage

Publicat: 05 februarie 2019 - 08:16
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pregătiţi-vă echipa pentru începutul anului agricol cu TRAININGURILE ORGANIZATE DE VANTAGE!
Echipa Vantage a adus treptat conceptul de agricultură de precizie în fermele românilor, fiind singura companie de pe piaţă care oferă un ciclu complet de servicii şi produse destinate practicării agriculturii de precizie, precum şi suport tehnic şi consultanţă.

 

Aşa cum şi-a obişnuit deja clienţii, Vantage va organiza şi în 2019 cursuri de specializare pentru echipamentele Trimble. Aceste cursuri au loc de obicei în prima parte a anului, înainte de începerea sezonului agricol, şi sunt organizate regional, pentru a fi cât mai aproape de fermieri, fiind gratuite pentru clienţii Vantage.

Vino la cursurile tehnice Vantage_b
Cursurile oferă informaţii şi cunoştinţe tehnice cu privire la cele mai răspândite şi utilizate produse şi tehnologii ale agriculturii de precizie, ceea ce va eficientiza activitatea în fermele de unde provin cursanţii. Astfel, Vantage îşi propune să îşi ajute clienţii să îşi aprofundeze cunoştinţele legate de sistemele de ghidare, să găsească cele mai bune soluţii pentru problemele pe care aceştia le-au întâmpinat de-a lungul anului agricol şi, în acelaşi timp, să afle ultimele noutăţi implementate de Trimble pe echipamentele lor.
Cursul este structurat din două părţi: una teoretică, astfel încât participanţii să afle beneficiile şi modul de funcţionare ale sistemelor Trimble, precum şi o parte practică, pe utilaje, unde fiecare participant va fi pus în faţa unui sistem Trimble pentru a avea oportunitatea de a discuta diferite situaţii şi probleme tehnice cu care se confruntă în activitatea zilnică. La sfârşitul cursului, fiecare participant va primi câte o diplomă de certificare.
Feedback-ul din anii trecuţi, când s-au mai organizat astfel de cursuri, a fost pozitiv, trainingurile fiind apreciate de fermieri şi de operatori. Aceştia au conştientizat utilitatea lor pentru desfăşurarea fluentă a operaţiilor agricole fără întârziere şi pentru progresul lor în domeniul agriculturii de precizie.

Vino la cursurile tehnice Vantage_b

Lasă tehnologia să lucreze în folosul tău
Compania Vantage vine mereu în întâmpinarea nevoilor clienţilor, cu o echipă de specialişti mereu aproape de clienţii lor, care să le ofere întotdeauna soluţii complete de gestionare a fermei cât mai aproape de nevoile acestora. Astfel au reuşit de-a lungul timpului să îşi convingă clienţii că agricultura de precizie nu înseamnă numai să ai acces la tehnologie, dar şi să ştii cum să faci tehnologia să lucreze în folosul tău, aşa încât să obţii costuri reduse, rezultate remarcabile şi control permanent al activităţii operatorilor din teren.
Pentru mai multe informaţii şi înscrieri, puteţi contacta reprezentanţii Vantage.

Material oferit de Vantage

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 21/226 (ediţia 1-14 decembrie 2018)

Vizualizat: 53 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?