Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Vest Tract e la înălţime - McCormick - vedetă în standul de la Agraria

Publicat: 23 mai 2019 - 15:35
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Un adevărat "regal" al tractoarelor McCormick s-a desfăşurat la Agraria 2019. Astfel, nu mai puţin de zece modele McCormick, de la 40 la 310 CP, s-au aflat în standul companiei Vest Tract.

Vedeta standulului a fost modelul McCormick X7, de 210 CP, un tractor special echipat, cu suspensie punte faţă, transmisie semiPowershift, compresor 2+1 linii şi monitor touchscreen, utilaj care s-a remarcat şi prin culoarea vişiniu-metalizat (la comandă).
Vest Tract este importator McCormick pentru 13 judeţe din vestul şi centrul ţării. "Parteneriatul cu McCormick ne-a adus un capital de imagine şi a dat greutate portofoliului nostru. În premieră am adus la Agraria şi noile noastre produse premium - utilajele Krone, pentru care suntem importatori oficiali în şase judeţe. De asemenea, am expus semănătoarea directă Nova Combi Star 4000 CP, de la Tume, renumitul producător finlandez, cu care am început o colaborare oficială. Un alt utilaj, care până acum nu s-a găsit în portofoliul nostru şi care a fost expus în stand, este maşina de erbicidat Bargam Elios 2700/18, o maşină tractată, cu rezervor de 2700 litri şi lance de 18 m. Suntem acum importatori oficiali şi pentru maşinile de erbicidat Bargam", ne-a declarat Andor Olah, director comercial Vest Tract.
În standul Vest Tract au mai fost expuse: remorca Umega GPP 27 cu un volum util de 27 mc, şi tocătorul Zanon TMO 1700. De la Krone au fost expuse o presă de balotat Bellima F130, o greblă de răvăşit - model KW 6.72/6 şi o cositoare - model Easy Cut R 280.
Vest Tract este recunoscut ca unul dintre cei mai buni dealeri ai utilajelor Maschio Gaspardo în România. De asemenea, compania comercializează încărcătoarele telescopice Dieci, headere pentru porumb şi floarea-soarelui Capello şi utilaje agricole Agro Masz (Polonia).

Andor Olah, Sergiu Cristea, Sorin Stoia şi Mihai OanăClick pe poza pentru galerie!

Început de an conform aşteptărilor
Primele trei luni ale anului s-au închis exact aşa cum s-au aşteptat. „Ne-am realizat planul în ceea ce priveşte vânzările de tractoare şi de utilaje, atât din punct de vedere al unităţilor, cât şi valoric. Totuşi, nu suntem mulţumiţi; luna ianuarie a fost una cu vânzări slabe, după care am recuperat în februarie şi martie. În situaţia actuală, unii fermierii sunt încă indecişi şi nu se hotărăsc să facă investiţii. La fel ca şi fermierii, resimţim şi noi lipsa ploii...", a explicat Andor Olah.
Compania Vest Tract face eforturi continue pentru a-şi promova maşinile şi utilajele din portofoliu, dar şi pentru a "educa" fermierii, actuali şi viitori clienţi. Anul acesta au fost organizate vizite la fabricile McCormick şi Maschio Gaspardo din Italia pentru un grup de peste 30 de fermieri. Fermierii au avut posibilitatea să testeze toate modelele de tractoare McCormick pe pista fabricii.
De asemenea, echipele de service şi cele de vânzări participă periodic la traininguri de specialitate la furnizori. "Suntem în plină dezvoltare, din toate punctele de vedere, facem investiţii masive în oameni şi în punctele de lucru. Sperăm ca până la sfârşitul anului să fie funcţionale şi cele două noi puncte de lucru. Vom avea astfel patru locaţii, alături de sediul central din Beregsău Mare şi punctul de lucru de la Galicea Mare. De asemenea, planificăm câteva demonstraţii în câmp şi o zi a porţilor deschise", a încheiat Andor Olah.


NOI PUNCTE DE LUCRU
Concomitent cu extinderea portofoliului, Vest Tract investeşte în construirea de noi puncte de lucru şi mai ales în oameni. "De anul acesta ne-am mărit echipa cu încă trei manageri regionali, avem acum nouă manageri regionali de vânzări. Echipa de vânzări este condusă de Sergiu Cristea, director de vânzări. Rezultatele acestor schimbări se văd, deja putem să ne lăudăm cu multe tractoare vândute, chiar peste aşteptări. Iar anul acesta ne dorim să deschidem două noi puncte de lucru, unul la Luncani (jud. Cluj) şi altul în Biharia (jud. Bihor). La Biharia terenul (peste 1000 mp) este cumpărat şi avem aproape toate avizele pentru construcţie, iar la Luncani avem 2400 mp. În ambele puncte de lucru vom construi show-room, hală de service şi vom avea un stoc de tractoare, utilaje şi piese de schimb, a afirmat Andor Olah.

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 8/235 (ediţia 1-14 mai 2019)

Vizualizat: 797 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?