Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Vânzările Kuhn în 2019 - pe minus, dar cu cât?

Publicat: 21 februarie 2020 - 19:19
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Constructorul de mașini şi echipamente agricole Kuhn a înregistrat venituri mai mici anul trecut. Cel puţin asta susţine raportul companiei elveţiene Bucher Industries, proprietara Kuhn.

Kuhn_bPotrivit datelor oficiale, vânzările Kuhn în 2019 au fost cu 2,3 procente sub performanţele înregistrate cu un an înainte. Această evoluţie a fost pusă în principal pe seama condițiilor mai puțin favorabile întâlnite pe piața americană. Producătorul francez s-a comportat însă mai bine pe piața vest-europeană, unde cererea de utilaje și echipamente pentru creșterea animalelor, în special din Franța și Polonia, a oferit un impuls pozitiv. O altă piaţă unde Kuhn a obţinut rezultate bune anul trecut a fost Brazilia.

Astfel, conform rapoartelor oficiale publicate recent, cifra de afaceri totală pentru anul 2019 s-a ridicat la aproape 1,2 miliarde de franci elvețieni (echivalentul a aproximativ 1,12 miliarde euro). Pe lângă asta, Kuhn a trebuit să renunțe la o parte din angajați. Dacă la sfârșitul anului 2018, producătorul francez avea un număr de 5.352 de angajați, un an mai târziu figura cu doar 5.188 angajaţi.

Vizualizat: 1116 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Ioan Hlavai, exploatează în jur de o sută de hectare iar în 2019 a reuşit să câştige un proiect de finanţare cu fonduri europene în valoare de 74.500 euro, pentru achiziţia de utilaje. Îşi luase atunci un tractor Zetor Forterra CL 140, împreună cu o tocătoare pentru defrişări. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?