Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Vânzările Kubota au generat anul trecut venituri de aproape 15 miliarde de euro

Publicat: 14 iunie 2019 - 13:40
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania Kubota a înregistrat anul trecut venituri în valoare de 1.850 miliarde yeni (echivalentul a aproximativ 14,7 miliarde de euro), ceea ce reprezintă o creştere cu 5,7% faţă de 2017.

Profitul operaţional a fost de 189 miliarde yeni (1,52 miliarde de euro). Acesta a fost cu 5,3% mai mult decât în 2017. Pentru acest an (2019), compania prognozează că veniturile vor creşte cu 6,5 procente, iar profitul operaţional va spori cu 5,6%.

Kubota-tractor_bAşa-numita divizie "Utilaje agricole şi utilaje industriale" (cuprinzând echipamente agricole, produse agricole, motoare şi utilaje pentru construcţii) a reprezentat peste 80% din veniturile totale. Circa 20% din vânzările generate de această divizie au avut ca origine Japonia, piaţa internă a companiei Kubota Corporation. Restul de 80% se acumulează de pe pieţele externe.

"În America de Nord, vânzările de tractoare au crescut din cauza creşterii continue a cererii. Vânzările de vehicule utilitare au crescut, datorită modelelor nou introduse. În plus, vânzările de echipamente pentru construcţii şi motoare au crescut şi ele datorită cererii solide", se arată într-un comunicat al companiei.

În ceea ce priveşte Europa, cele mai mari vânzări au fost realizate pe segmentul echipamentelor de construcţii şi motoare. În plus, a existat un efect pozitiv din deprecierea yenului faţă de euro şi de lira sterlină. În schimb, în Asia (exceptând Japonia), veniturile s-au diminuat, pe fondul scăderilor semnificative în ceea ce priveşte vânzările de echipamente agricole din China, ca urmare a reducerii drastice a cererii. Cu toate astea, vânzările de echipamente agricole în Thailanda au sporit, în principal datorită creşterii preţurilor la produsele agricole, iar vânzările de tractoare în India au înregistrat, de asemenea, o creştere constantă.

Vizualizat: 651 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?