Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Vânzările de motoare Deutz, creşteri record în 2018

Publicat: 13 iunie 2019 - 11:28
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Divizia de motoare a companiei Deutz a obţinut venituri de aproape 1,8 miliarde de euro în 2018. Cifra raportată a fost cu peste 20% mai mare decât cea înregistrată anul precedent.

Creşterea veniturilor a fost evidenţiată în toate segmentele principale de produse (motoare): maşini agricole (cu până la 12,9%) echipamente de manipulare a materialelor (cu 41,9% mai mult) şi echipamente de construcţie (cu până la 25,8%). Astfel, profitul operaţional sa dublat în 2018, majorându-se cu 42 milioane de euro, ajungând la 82 de milioane de euro.

Fabrica Deutz-Fahr_b"2018 a fost un an de succes pentru noi. Am depăşit confortabil ţinta noastră de venituri şi am înregistrat o creştere accentuată a profitabilităţii. Strategia E-Deutz aduce deja rezultate şi reprezintă un pas important pe calea noastră de a deveni un producător de frunte la nivel mondial de sisteme de acţionare inovatoare", a declarat dr. Frank Hiller, preşedintele consiliului de administraţie al Deutz AG.

Producătorul german a prezentat la începutul acestui an ultimul său sistem electrificat, cu ocazia Industrial Vehicle Technology Expo 2019 de la Köln. "Unităţile noastre E-Deutz oferă un avantaj clar în ceea ce priveşte consumul pentru maşinile off-road, reducând nu numai costurile generale de funcţionare, ci şi emisiile. De exemplu, într-o aplicaţie obişnuită de manipulare telescopică, am reuşit deja să obţinem economii de combustibil de până la 15% prin utilizarea unei unităţi hibride. Stimularea suplimentară oferită de motorul electric face de asemenea maşina mult mai receptivă", au constatat reprezentanţii Deutz.

Folosind abordarea modulară a produsului, Deutz susţine că va oferi în curând o gamă de "componente de unitate complet scalabile". Acestea ar putea fi motoare cu combustie, unităţi electrice E-Deutz sau o combinaţie a celor două.

Vizualizat: 636 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă este o mare provocare pentru Iacob Boca. Chiar dacă îi spune Câmpia Transilvaniei, această zonă este împânzită de dealuri cu elevaţie destul de mare. De aceea are nevoie de tractoare puternice şi de utilaje mari, care să facă faţă lucrului în pantă. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?