Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Vânzările de motoare Deutz, creşteri record în 2018

Publicat: 13 iunie 2019 - 11:28
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Divizia de motoare a companiei Deutz a obţinut venituri de aproape 1,8 miliarde de euro în 2018. Cifra raportată a fost cu peste 20% mai mare decât cea înregistrată anul precedent.

Creşterea veniturilor a fost evidenţiată în toate segmentele principale de produse (motoare): maşini agricole (cu până la 12,9%) echipamente de manipulare a materialelor (cu 41,9% mai mult) şi echipamente de construcţie (cu până la 25,8%). Astfel, profitul operaţional sa dublat în 2018, majorându-se cu 42 milioane de euro, ajungând la 82 de milioane de euro.

Fabrica Deutz-Fahr_b"2018 a fost un an de succes pentru noi. Am depăşit confortabil ţinta noastră de venituri şi am înregistrat o creştere accentuată a profitabilităţii. Strategia E-Deutz aduce deja rezultate şi reprezintă un pas important pe calea noastră de a deveni un producător de frunte la nivel mondial de sisteme de acţionare inovatoare", a declarat dr. Frank Hiller, preşedintele consiliului de administraţie al Deutz AG.

Producătorul german a prezentat la începutul acestui an ultimul său sistem electrificat, cu ocazia Industrial Vehicle Technology Expo 2019 de la Köln. "Unităţile noastre E-Deutz oferă un avantaj clar în ceea ce priveşte consumul pentru maşinile off-road, reducând nu numai costurile generale de funcţionare, ci şi emisiile. De exemplu, într-o aplicaţie obişnuită de manipulare telescopică, am reuşit deja să obţinem economii de combustibil de până la 15% prin utilizarea unei unităţi hibride. Stimularea suplimentară oferită de motorul electric face de asemenea maşina mult mai receptivă", au constatat reprezentanţii Deutz.

Folosind abordarea modulară a produsului, Deutz susţine că va oferi în curând o gamă de "componente de unitate complet scalabile". Acestea ar putea fi motoare cu combustie, unităţi electrice E-Deutz sau o combinaţie a celor două.

Vizualizat: 710 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?