Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Vânzări record pentru Krone

Publicat: 05 martie 2018 - 15:44
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În timp ce unii producători de maşini agricole au trebuit să facă faţă unei scăderi a vânzărilor, Krone a reuşit să îşi sporească semnificativ cifra de afaceri în anul fiscal 2016/2017.

Krone_bCu vânzările diviziei de vehicule comerciale de asemenea la un nivel record, grupul Krone în ansamblul său a generat vânzări totale în valoare de 1,9 miliarde euro. Pe plan intern, vânzările grupului Krone au sporit cu 1,6% faţă de anul precedent, depăşind 515 milioane de euro.

Aproape 31% din vânzările de pe piaţa germană au fost reprezentate de utilaje agricole, iar restul de peste 69% a implicat tranzacţii cu vehicule comerciale, situaţie cu care Krone s-a întâlnit şi pe pieţele externe. Per ansamblu, 27,2 procente din totalul vânzărilor grupului Krone au fost generate în Germania, iar veniturile obţinute din vânzări externe s-au ridicat la 1,4 miliarde euro - o creştere de 7,6% faţă de anul precedent.

Potrivit rapoartelor oficiale, valoarea totală a vânzărilor de echipamente agricole în anul financiar 2016/2017 a ajuns la 583 milioane de euro, cu 13 milioane mai mult decât un an înainte. Circa 27,3% din aceste vânzări au fost generate în Germania (după ce sezonul precedent procentul era de 25,1%). Pieţele din Europa de Vest au contribuit cu 33,1% (anterior 32,4%), în timp ce Europa de Est a reprezentat 9,9% (anterior 10,6%), iar restul lumii a ajuns la 14,3% (anterior 11,4%).

Investiţiile realizate de grupul Krone în cursul exerciţiului financiar 2016/2017 s-au ridicat la aproximativ 76 milioane euro, cele mai mari cheltuieli fiind direcţionate către noua instalaţie de vopsit care deserveşte centrul de producţie de la Werlte şi pentru construirea unui centru logistic central de piese de schimb în Herzlake.

Vizualizat: 258 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!