Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

VALTRA: Tractoare personalizate pentru fermierii români

Publicat: 17 iunie 2022 - 13:10
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În primăvara acestui an, cea mai nouă serie de tractoare Valtra N a primit (din nou) recunoașterea internațională, fiindu-i desemnate două dintre cele mai importante titluri din domeniul designului: Red Dot și iF Design.

Acest premiu demonstrează că nu există nicio provocare prea mare sau vreo sarcină prea neînsemnată pentru această serie de tractoare.

Tractor VALTRA personalizat_b

 

NOUL AFIȘAJ DIGITAL


Premiul Red Dot câștigat de Valtra N, la categoria design de produs, este o dovadă excelentă a principiului dezvoltării continue, în care funcții nou-nouțe care îmbunătățesc utilizarea de zi cu zi pentru client au fost introduse pe un produs deja excelent. De exemplu, noul afișaj digital de pe stâlpul A oferă o experiență complet nouă pentru utilizator, prin comparație cu precedentele comenzi. Poziția și vizibilitatea noului afișaj sunt optime atunci când se lucrează, iar setările tractorului se realizează acum foarte ușor și intuitiv.

 

SCOR FINAL REMARCABIL PENTRU SERIA VALTRA N


Scorul minim pentru a primi iF DESIGN AWARD în acest an a fost de 270 puncte, iar seria Valtra N a atins un scor final remarcabil de 405 puncte. Tractorul a fost punctat în funcție de cinci criterii: ideea de produs, formă, funcție, diferențiere și impact, iar juriul a fost impresionat la toate acestea.

 

CEL MAI PUTERNIC ȘI ”NERVOS” MOTOR


Un tractor din seria N are cel mai puternic și ”nervos” motor în 4 cilindri de pe piață, iar capacitatea de 4,4 și 4,9 litri a motoarelor asigură de la 115 la 201 CP și un cuplu de până la 800 Nm. Motorul AGCO Power este ”inima” fiecărui Valtra încă de când finlandezii au început să construiască tractoare, acum mai bine de 70 de ani.

Valtra N este caracterizat de un nivel înalt de confort, durabilitate, adaptabilitate, designul scandinav asigurându-i funcționalitate și o mai bună vizibilitate.

 

VALTRA UNLIMITED: TRACTOARE PERSONALIZATE


Odată cu Valtra Unlimited, finlandezii au dus personalizarea tractorului la un cu totul alt nivel.Încă din 1988, Valtra oferă tractoare personalizate și promovează constant ideea de tractor la comandă. Prin Valtra Unlimited clienților li se asigură oportunități nelimitate pentru specificațiile tehnice ale tractorului pe care și-l doresc. Astfel, clienții plătesc doar pentru echiparea de care au cu adevărat nevoie.

 

MILIOANE DE COMBINAȚII


Ca toate produsele Valtra, tractoarele din Seria N pot fi personalizate în funcţie de nevoile fiecărui fermier în parte. De exemplu, un tractor din seria N poate fi construit în funcție de preferințele clienților, la fabrica Valtra din Suolahti, Finlanda, iar din sutele de caracteristici și opțiuni disponibile se pot crea milioane de posibile combinații. Fie că este vorba despre culoare, tiranți, prize hidraulice, sistem de telemetrie, dacă ele nu se regăsesc la tractorul propus, acesta poate fi personalizat în studioul Valtra Unlimited, unde nici cerul nu are limite!

Pentru a le asigura o înaltă calitate, tractoarele produse în studioul Valtra Unlimited sunt întotdeauna testate cu echipările montate. Clientul trebuie să aibă sentimentul că nimic nu este imposibil comandând un Valtra.

 

Tractor personalizat VALTRA - POLI_b

 

4 MOTIVE PENTRU A ALEGE UN VALTRA N

 

1. Potrivit oricărei lucrări.Tractoarele Valtra N sunt proiectate pentru a funcționa perfect în diverse lucrări agricole, precum cele de prelucrare a solului, semănat, erbicidat și multe alte sarcini similare.

Necesarul de putere de care este nevoie se obține fără a compromite confortul sau agilitatea. Tractoarele Valtra sunt construite pentru a rezista de la o generație la alta, iar cu intervale de service mai lungi și consum mai mic de combustibil, costul total al deținerii unui tractor este menținut la cea mai mică valoare.

2. Puternic, însă confortabil.Cu un ampatament optim și o distribuție perfectă a greutății, lucrările agricole devin mai eficiente și ”echilibrate”.

3. Mai mult timp de lucru în câmp. Timpul de funcționare a tractorului poate crește adăugând funcții precum ventilator reversibil, lubrifiere automată și prize suplimentare față sau spate.

4. Economii de timp și de bani. Tractoarele Valtra au o agilitate impresionantă în curbe strânse, cu o rază de viraj de doar 4,5 m, chiar și cu încărcător frontal sau cu un utilaj atașat în față.

 

iF DESIGN AWARD


Este unul dintre cele mai prestigioase premii de design din lume. Organizat în Germania din 1953, însemnul/sigiliul iF semnifică design de cea mai bună calitate, atât pentru consumatori, cât și pentru comunitatea de design.

Un număr record de 10.776 de produse și proiecte au fost înregistrate pentru iF Design Award 2022. Toate propunerile au fost discutate și evaluate de către 75 de experți renumiți în design internațional, fiecăreia acordându-i-se un număr de puncte. Scorul minim pentru a primi iF DESIGN AWARD în acest an a fost de 270 puncte.

 

un articol de

MEWI

mai multe pe această temă www.mewi.ro

Vizualizat: 462 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?