Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Valtra Connect ”prezice” lucrările de service

Publicat: 28 martie 2021 - 12:29
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Serviciul Valtra Connect scutește fermierii de grija întreținerii parcului de tractoare, anunțându-i din timp când un utilaj trebuie programat pentru lucrări de service.

Valtra Connect ”prezice” lucrările de service_b

O altă noutate prezentată de producătorul finlandez Valtra, în cadrul conferinței de presă de la începutul lunii februarie a.c., care va reduce cu mult grijile fermierilor, este posibilitatea de a fi informat în avans de lucrările de service ce trebuie efectuate.

Cu ajutorul Valtra Connect, proprietarul unui tractor Valtra și tehnicienii celui mai apropiat service autorizat pot monitoriza, deja de câțiva ani, de la distanță, datele tractorului.

 

Preîntâmpină defecțiunile


În viitorul apropiat, clienții vor putea alege să pună aceste date la dispoziția Centrului de monitorizare AGCO, unde nevoile de servisare pot fi detectate în prealabil prin procesarea continuă și analiza datelor transmise de tractoare. De exemplu, o piesă care se află la sfârșitul ciclului său de viață va putea fi înlocuită în timpul lucrărilor de întreținere, înainte de a se defecta.

 

Testare în condiții reale


Noul serviciu a fost supus testelor în 2020 la clienți, în condiții reale. Același sistem este deja în uz la alte tractoare AGCO, combine și mașini de erbicidat, astfel încât specialiștii au acumulat deja experiență practică.

 

Fără costuri suplimentare


Noul serviciu va fi oferit ca parte a Valtra Connect, deci nu vor exista costuri suplimentare pentru clienți. De asemenea, nu vor fi necesare componente hardware sau software noi. Pentru clienții existenți Valtra Connect, accesarea serviciului va fi foarte simplă. Bineînțeles, clienții au și opțiunea de a nu utiliza noul serviciu.

 

un articol de MEWI

mai multe pe această temă www.mewi.ro

Vizualizat: 751 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Vasile Târziu: 5 provocări pentru agricultura de mâine

Vasile Târziu: 5 provocări pentru agricultura de mâine

Anul acesta s-au împlinit 5 ani de când AgroConcept a intrat pe piaţa românească a furnizorilor de maşini şi echipamente agricole. Cu această ocazie, Vasile Târziu unul dintre fermierii care au manifestat de-a lungul timpului atașament față de brandul New Holland, a acceptat să ne vorbească despre provocările viitorului în agricultură.

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?