Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

UTILBEN sprijină Tânărul Fermier cu utilaje și echipamente agricole fiabile

Publicat: 30 septembrie 2021 - 12:12
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Tinerii fermieri din România primesc 230 de milioane de euro de la Uniunea Europeană, fonduri nerambursabile, pentru a revitaliza agricultura din țara noastră. Concret, cei care vor fi declarați eligibili și vor trece cu brio de verificările autorităților, vor primi până la 70.000 de euro pentru a-și începe o afacere în domeniul agricol.

Cuantumul sumei primite depinde de dimensiunea exploatației, iar fermele mici pot primi fonduri europene în valoare de 15.000 de euro.
Compania UTILBEN vine în sprijinul tinerilor fermieri din România cu utilaje și echipamente agricole fiabile și la prețuri competitive. În materie de tractoare performante, UTILBEN recomandă producătorul sud-coreean Kioti, datorită experienței de 74 de ani în domeniu și reputației impecabile dobândite la nivel internațional.
UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele Kioti respectă normele de poluare Stage V, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură.
Pentru Tânărul Fermier, UTILBEN vă recomandă 7 utilaje agricole ce fac cinste brand-ului Kioti, produse pe care le găsiți pe site-ul www.utilajetanarulfermier.ro.

1. Kioti CS2520U-EU (1)_b

Tractorul Kioti CS2520U-EU, de 24,5 cai putere, este un utilaj ușor de manevrat, ce vă garantează îndeplinirea unui număr mare de lucrări agricole și peisagistice cu o forță impresionantă, dacă luăm în calcul dimensiunile sale reduse. Tractorul Kioti CK3530CH-EU, de 34,9 cai putere, se remarcă printr-un design compact și confort sporit pentru operator. De la vizibilitatea maximă obținută grație formei capotei, la servodirecția hidrostatică.

3. Kioti DK6020C-EU (1)_b

Tractorul Kioti DK5020C-EU, de 51 de cai putere, și tractorul Kioti DK6020C-EU, de 55,7 cai putere, și-au câștigat reputația de utilaje robuste. Pregătite pentru orice sarcină solicitantă, accentul cade pe eficiență și productivitate. Sunt utilaje de încredere, pe care vă puteți baza indiferent de dificultatea sarcinilor pe care le aveți de îndeplinit.

4. RX6630C-EU (1)_b

Tractorul Kioti RX6630C-EU, de 66,4 cai putere, și tractorul Kioti RX7330PC-EU, de 73 de cai putere, sunt un simbol al anduranței, al agresivității pozitive și al luxului. Cu o cabină dotată cu instalație performantă de climatizare, scaun ergonomic pentru operator și comenzi intuitive, aceste utilaje agricole nu au adversar în domeniu. Ultima recomandare a furnizorului UTILBEN din gama Kioti, dar cu siguranță nu cea din urmă, este impresionantul vehicul utilitar Kioti K9 2400, un echipament care face față celui mai dificil teren accidentat și vă ajută să transportați cele mai dificile încărcături.

5. Kioti K9 2400 (1)_b

Pe site-ul www.utilajetanarulfermier.ro, găsiți soluții complete în materie de echipamente agricole care vă vor face viața și munca mai ușoare: cositori, freze de sol, grape rotative, greble, instalații de erbicidat, pluguri, prese de balotat, remorci, tocătoare de resturi vegetale, tocătoare de siloz și vidanje. UTILBEN este furnizor al unor brand-uri cu o reputație impecabilă la nivel internațional în materie de echipamente agricole: Enorossi (Italia), Sipma (Polonia), Aldo Biagioli (Italia), Otma by Nardi (Italia), Caffini (Italia), Romsan (Turcia), Forigo (Italia) și Pomot (Polonia).

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat varianta finală a Ghidului Solicitantului pentru accesarea sprijinului financiar în valoare totală de 230 de milioane de euro. Depunerea cererilor de finanțare se realizează online, iar sesiunea de depunere a cererilor a început în 27 august și se încheie pe 26 noiembrie 2021. Tinerii fermieri vor primi banii în două tranșe. 75% din sumă va fi acordată la semnarea contractului de finanțare, iar restul, în funcție de pașii urmați pentru implementarea planului de afaceri. Succes!

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Vizualizat: 1375 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?