Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

UTILBEN: service pentru utilaje agricole

Publicat: 20 martie 2022 - 22:35
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

UTILBEN caută să depășească așteptările clienților din domeniul agricol și să devină un partener pe termen lung al fermierilor români. Tocmai de aceea, compania a investit masiv în zona de service și furnizare de piese.

Datorită acestor investiții, un client care a cumpărat un utilaj de la UTILBEN beneficiază de tot suportul companiei și după achiziție.

 

Noi sedii de service și 10 unități mobile

 

Dezvoltarea serviciilor postvânzare s-a tradus prin mărirea capacității de service. UTILBEN a deschis două sedii de service în București și în localitatea clujeană Baciu și a crescut flota de mașini de intervenție service. Acum, sunt 10 astfel de unități mobile care pot interveni oriunde în țară în maximum 48 de ore de la primirea unei solicitări.

UTILBEN repară o gamă largă de utilaje agricole: tractoare, remorci, încărcătoare frontale, încărcătoare telescopice, miniîncărcătoare frontale. Totodată, beneficiați de servicii specializate de pregătire a utilajelor pentru sezonul agricol.

 

Echipă profesionistă, dotări performante


Echipa de service a UTILBEN include tehnicieni profesioniști, cu o vastă experiență în domeniul reparațiilor de utilaje agricole.

La cele două sedii UTILBEN Service din județul Cluj și din București, vă așteaptă dotări performante de service, aparatură specializată și, pentru un efort minim din partea dumneavoastră, piese de schimb pe stoc. Totul a fost gândit astfel încât clientul să nu mai aibă nicio bătaie de cap din momentul în care tractorul, încărcătorul sau orice alt utilaj agricol a ajuns în service-ul UTILBEN.

 echipa Service UTILBEN_b

"Serviciile postvânzare au câștigat teren în România, iar compania UTILBEN a investit puternic în infrastructura de service, precum și în aducerea celor mai experimentați tehnicieni în domeniul echipamentelor agricole." - RUBEN MARIAN, CEO-ul UTILBEN


Intervenții rapide în orice regiune a țării


„De acum înainte, clienții UTILBEN vor găsi în localitatea clujeană Baciu un service modern, mecanici profesioniști, atașamente și piese multi-brand și vor beneficia de consultanță de specialitate. Tocmai de aceea, sediul UTILBEN din localitatea clujeană Baciu este un reper pentru clienții care au nevoie de reparații rapide, făcute de profesioniști, într-un cadru elitist” mărturisea Ruben Marian, CEO-ul UTILBEN.

Pe lângă toate acestea, UTILBEN a investit în flota de 10 unități mobile de service, ceea ce le permite tehnicienilor companiei să ajungă oriunde în țară, în maximum 48 de ore de la semnalarea unei defecțiuni sau necesitatea unei revizii sau punere în funcțiune. UTILBEN nu se va opri aici, iar planurile pe termen lung includ dezvoltarea la nivel național și, desigur, internațional.

 

CUM NE GĂSIȚI


Sediul de service din județul Cluj le stă la dispoziție tuturor clienților din zona Transilvaniei și nu numai, la adresa: localitatea Baciu, strada Transilvaniei, numărul 446. Sediul a fost inaugurat anul trecut în prezența clienților, furnizorilor și partenerilor de afaceri ai companiei clujene. 

 

un articol de UTILBEN

mai multe pe această temă www.utilben.ro

Vizualizat: 708 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?