Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Utilaje pentru orice fermă

Publicat: 30 decembrie 2019 - 02:44
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Smart Agro Machines (SAM) a avut şi anul acesta la Agromalim unul dintre standurile care s-au făcut remarcate atât prin diversitatea maşinilor şi a echipamentelor prezentate, cât şi prin interesul manifestat de către vizitatori.

 

Reprezentative pentru portofoliul SAM sunt semănătorile Sola, încărcătoarele telescopice Faresin şi tractoarele Versatile. La fel de importante sunt şi maşinile pentru protecţia plantelor Agromehanika, plugurile Ermo, cultivatoarele Expom, grapele Cosmo, subsolierele Pasto, headerele OptiGep, distribuitoarele de îngrăşăminte Agrex şi încărcătoarele Hydramet.

Semănătorile de prăşitoare SOLA_b

Un partener ambiţios
Semănătorile de prăşitoare SOLA, ambele pe 6 rânduri, ale modelului Prosem K 6R, se fabrică în două variante: cu un singur bazin de inox pentru îngrăşăminte de 1080 litri şi cu două bazine a câte 300 litri fiecare, dotate cu sistem de distribuţie îngrăşăminte cu dublu disc şi sistem de reglare a presiunii. Semănătorile au elemente de semănat Prosem K cu dublu disc, cadru fix, sistem de distribuţie seminţe UNIC şi viteză mare de semănat. Mai sunt dotate cu şase secţii de semănat, cu bazine de seminţe ce au capacitatea de 55 litri şi distanţa între rânduri de 70 cm (adaptabilă de la 33 la 80 cm).
Parteneriatul dintre Sola şi Smart Agro Machines este unul reciproc avantajos pentru ambele companii. „Dealerul nostru zonal pe partea de vest ţării, SAM, este un partener ambiţios şi are o relaţie strânsă cu fermierii locali. Avem nevoie de astfel de dealeri şi ne dorim să dezvoltăm o reţea de dealeri locali, cu capital autohton, care să lucreze spre binele fermierilor. Am fost de la început încrezători în acest proiect şi acesta s-a dovedit un succes", ne-a declarat Marius Mitra, reprezentant Sola în România.

Soluţii tehnice pentru toate operaţiunile agricole
Pentru prelucrarea solului, SAM a prezentat plugul Ermo, modelul Evolution 155, cu 4&1 trupiţe şi un disc cu talere independente cu lăţimea de lucru de 4,5 m. Pentru prelucrarea în adâncime, SAM oferă scarificatoare Pasto (produse în Italia), disponibile pentru tractoare cu puterea de la 90 CP până la 500 CP. Pregătirea patului germinativ se poate face cu o gamă largă de discuri şi cu combinatoare de la Expom (Polinia).
Pentru operaţiuni de manipulare (încărcare-descărcare) şi logistică în fermele zootehnice, SAM pune la dispoziţia celor interesaţi încărcătoarele telescopice Faresin şi încărcătoarele frontale Hydramet, cu toată gama de accesorii: cleşte baloţi, furcă gunoi, cupă etc., precum şi remorci tehnologice pentru furajare Faresin. Tot pentru transport, remorcile Vilton sunt disponibile ca platforme pentru baloţi, precum şi remorci de transport cereale (12 tone util).
În standul SAM de la Agromalim a mai fost expus un distribuitor de îngrăşăminte de la Agres (Italia), cu o capacitate de 220 kg, computer şi sistem de cântărire şi de dozare automată, precum şi o maşină pentru erbicidat tractată de Agromehanika (Slovenia), cu o capacitate de 3000 litri, lance de 24 m, computer şi sistem GPS.
Acestea au fost doar câteva dintre utilajele prezentate de Smart Agro Machines fermierilor din vestul ţării. "Am căutat să aducem branduri care să ofere ceva în plus faţă de concurenţă şi să fie la un preţ rezonabil. {i credem că am reuşit", a concluzionat Ciprian Popa, reprezentantul companiei.

Informaţii suplimentare despre Smart Agro Machines aflaţi la tel. 0723.255.644 sau la e-mail: office@s-a-m.ro şi www.s-a-m.ro.

Semănătorile de prăşitoare SOLA_b
COMPANIE SUTĂ LA SUTĂ ROMÂNEASCĂ
Smart Agro Machines, cu sediul în Oradea, a fost prezentă pentru al patrulea an la Agromalim. "Avem cel mai mare stand de până acum, de 550 mp, şi am adus 30 de utilaje. De la producătorul spaniol Sola am expus patru semănători: două pentru plante prăşitoare şi două pentru păioase, mecanice şi penumatice. Tractoarele Versatile, recent intrate în portofoliul nostru, sunt utilaje premium, produse în Canada, cu un foarte bun raport calitate/preţ şi consum redus. Am expus modelul 550 DT cu motor QSX15 Cummins, cu tehnologie EGR (recircularea gazelor de eşapament) şi DPF (filtru de particule diesel)", ne-au declarat reprezentanţii SAM.


Articol publicat în revista Ferma nr. 20/247 (ediţia 15-30 noiembrie 2019)

 

Vizualizat: 971 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?