Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Utilaje din târg, direct la lucru în câmp

Publicat: 10 iulie 2022 - 02:19
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Mecanica Ceahlău a bătut palma la târgurile Agraria și AgriPlanta-RomAgroTec. Utilajele lansate de companie la Jucu și Fundulea au ajuns din târg direct la lucru în câmpurile noilor lor proprietari. 

Mecanica Ceahlau targ Agriplanta Agraria (2)_b
Cu prilejul târgurilor Agraria și AgriPlanta-RomAgroTec, Mecanica Ceahlău a lansat în premieră o gamă nouă de echipamente performante, realizate în fabrica de la Piatra Neamț, echipamente care au fost achiziționate și transportate din târg direct în fermele clienților noștri pentru a fi puse la lucru. Obiectivul este de a oferi fermierilor soluții integrate, o gamă cât mai variată de echipamente agricole, un raport calitate-preț competitiv și corect, oferte de finanțare accesibile, precum și servicii after-sales de calitate.

 

Lansări în primăvara 2022


• Cositorile cu disc gama VELA - destinate recoltării plantelor furajere, trifoi, măzăriche, lucernă etc. sau alte culturi ce pot fi folosite ca hrană pentru animale. 

Gama de cositori VELA este disponibilă în următoarele variante: VELA 200 cu 5 rotoare și VELA 240 cu 6 rotoare, ambele echipate cu bară de tăiere cu design modern și cuțite rezistente, fiind ușor de utilizat și de întreținut; VELA 225C cu 5 rotoare este echipată cu conditioner pentru o uscare cât mai rapidă și uniformă a plantelor, fără pierderi de calitate și de cantitate. Carcasa de aluminium turnat, lățimea brazdei reglabilă și sistemul anti coliziune sunt principalele avantaje ale cositorii cu conditioner, iar înălțimea de tăiere reglabilă, precum și uniformitatea acesteia asigură recoltarea și împrăștierea rapidă și eficientă a materialului recoltat.

Mecanica Ceahlau targ Agriplanta Agraria (1)_b
• Grebla cu două rotoare SPIDER 720 pentru adunat fânul, cu plasarea centralizată a materialului, reprezintă soluția perfectă pentru creșterea performanței de greblat, indiferent de dimensiunea fermei sau de forma terenului. Este un utilaj versatil cu sistem flexibil de reglaj continuu al lățimii și înălțimii de lucru, obținând un randament maxim în orice condiții de lucru. În plus, sistemul de ridicare hidraulic facilitează întoarcerea la capăt de rând și oferă o distanță față de sol mărită, pentru a trece peste brazde, iar antrenarea la priza de putere este realizată prin intermediul unui arbore cardanic cu protecție la suprasarcină.

• Înfoliatorul de baloți PAVO 140 vă garantează o experiență de înaltă performanță și o productivitate crescută datorită sistemului cu cilindru rotativ de tonaj mare și a vitezei de înfoliere. Este echipat cu sistem automatizat de tăiere a foliei de plastic la terminarea procesului de ambalare, iar sistemul de comandă din cabina tractorului ușurează munca operatorului.

Mecanica Ceahlau targ Agriplanta Agraria_b
• Presa pentru baloți rotunzi VEGA R1240 dispune de pick-up reglabil hidraulic pe înălțime, cu distanță optimă între gheare, pentru preluarea fără probleme a materialului scurt. Dispune, de asemenea, de o bară de susținere pentru eliberarea în siguranță a baloților. Este echipată cu un sistem de alimentare cu rotor și cu melci laterali, care asigură un randament ridicat și obținerea unor baloți de calitate chiar și atunci când fluxul de material este mai voluminos. Sistemul de legare este cu plasă sau sfoară.

• Presa pentru baloți paralelipipedici VEGA P555 este echipată cu volantă, contragreutate și berbece, montate pe role pentru robustețe și rezultate de excepție. Presa beneficiază de un sistem de prindere fiabil, lateral, conceput special pentru o balotare uniformă.

Gama de utilaje este disponibilă pentru vizualizare în toate showroom-urile companiei din țară: Giarmata (Timiș), Iernut (Mureș), Piatra Neamț (Neamț) și Brăila. 

Vizualizat: 543 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?