Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Un nou showroom Mecanica Ceahlău la Brăila

Publicat: 01 decembrie 2021 - 00:25
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de activitate, MECANICA CEAHLĂU S.A., una dintre cele mai active companii producătoare de echipamente agricole din România, pregătește deschiderea celui de-al patrulea showroom în județul Brăila.

Mecanica Ceahlau deschide sediu nou la Braila_b

Compania va expune în noul showroom atât utilaje produse în fabrica de la Piatra Neamț, cât și produse de top pe care le are în distribuție (tractoare Steyr, mașini de erbicidat Projet, etc). Inițiativa se înscrie în strategia companiei de a fi cât mai aproape de fermieri, de cerințele și de nevoile acestora.

 

Echipamente pentru toate categoriile de ferme


Noul showroom va avea un parc extins de echipamente, care acoperă aproape în totalitate nevoile fermierilor: prelucrarea solului, semănat, întreținerea culturilor, transport, etc. Alături de echipamentele produse în fabrica proprie, vor fi expuse și produsele-partenere pe care compania le distribuie pe piața din România: tractoarele STEYR, remorci, mașinile de erbicidat Projet și încărcătoarele frontale STOLL.

 

”Am investit resurse, energie și creativitate românească”


“Mecanica Ceahlău s-a concentrat, în ultimii ani, pe completarea gamelor proprii și extinderea portofoliului. Am investit resurse, energie și creativitate românească, astfel încât să devenim o opțiune tot mai relevantă pentru fermierii din România. Portofoliul Mecanica Ceahlău în 2021 este adaptat nevoilor și provocărilor pe care le au aceștia la nivel de capabilități tehnice și rezultate în teren, accesibilitate, partea de service suport, inclusiv facilitarea finanțării la achiziție. Motivele principale pentru care agricultorii se îndreaptă tot mai des către noi este diversitatea echipamentelor Mecanica Ceahlău și faptul că înțelegem exigențele de calitate, dar și nevoia unui raport înalt de eficiență în teren, într-un buget optimizat”, spune Sorin Molesag, directorul general al companiei.

 

Gamă completă de utilaje


Astfel, vizitatorii showroom-ului din județul Brăila vor putea vedea noua gamă de pluguri Ceres, scarificatoarele ușoare Hades, scarificatoarele grele MAS, cultivatoarele Kratos, combinatoarele Solaris și VM, grapele Magnum și GD3.2, semănătorile de plante prășitoare Phoenix, Safir, precum și semănătorile de plante păioase SUP Diamant. De asemenea, vor fi expuse echipamente pentru întreținerea culturilor cum ar fi: cultivatoarele CF, prășitorile CFM, mașinile de împrăștiat îngrășăminte solide MIS, echipamente de erbicidat, cositori și greble.

 

CUM NE GĂSIȚI?


Noul showroom situat în Brăila, pe Șoseaua de Centură nr. 138, este deschis pentru publicul larg începând cu luna noiembrie a anului 2021, zilnic între orele 08:00 - 16:30.

Informații suplimentare despre produsele din portofoliu sunt disponibile pe www.mecanicaceahlau.ro, în catalogul online și la dealerii companiei din toată țara.

Vizualizat: 489 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?