Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Triton, inamicul resturilor vegetale

Publicat: 16 septembrie 2022 - 23:02
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Combinatorul Triton de la compania Farmet oferă avantajul pregătirii solului pentru semănat printr-o singură trecere, datorită acțiunii combinate a discurilor şi cultivatoarelor integrate pe implement.

Triton, inamicul resturilor vegetale_b

Un avantaj al combinatorului Triton este prelucrarea eficientă a resturilor vegetale și chiar a culturilor intermediare cu înălțimea de până la 40 cm, pe care le amestecă și le încorporează perfect în solul prelucrat.

Organele de lucru al utilajului Triton sunt formate din secții cu discuri și cu sape.

• Discurile au diametre de 510 mm sau 560 mm, avân protecție împotriva obstacolelor și suprasolicitării. Discurile prelucrează solul uniform pe toată suprafața până la adâncimea de 0-12 cm. Adâncimea de lucru a discurilor poate fi reglată din tractor, în timpul deplasării.

• Sapele sunt dispuse pe două rânduri și prelucrează solul la adâncimi de la 3 până la 35 cm.

• Discurile de nivelare, cu control hidraulic, nivelează solul înaintea tăvălugului și măresc efectul de încorporare în sol a resturilor vegetale.

• Tăvălugul posterior sparge bulgării și recompactează solul.

 

Configurații personalizate


Triton dispune de o gamă bogată de accesorii suplimentare, cum ar fi sape și tăvălugi, clientul putând să-și configureze cea mai avantajoasă combinație pentru condițiile de sol din ferma lui. Triton este potrivit pentru fermierii care au nevoie să încorporeze o cantitate mai mare de resturi vegetale rămase după culturi precum porumbul pentru boabe și chiar încorporarea plantelor mature.

Mai multe detalii tehnice despre combinatorul Triton puteți afla pe site-ul www.farmet.ro.

 

 

un articol de

FARMET

mai multe pe această temă www.farmet.ro

Vizualizat: 959 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?