Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Trelleborg și Agricolus, pact pentru fermieri

Publicat: 27 iulie 2022 - 17:08
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Trelleborg și Agricolus combină experiența de înaltă tehnologie pentru a îmbunătăți agricultura de precizie. Cele două companii au pregătit fermierilor o platformă integrată oferind soluții digitale pentru o agricultură durabilă.

Trelleborg, în parteneriat cu Agricolus, lansează noua platformă integrată pentru a oferi soluții digitale pentru o agricultură inteligentă și durabilă. Platforma comună oferă fermierilor informații-cheie suplimentare pentru a-i ajuta să crească recoltele și să optimizeze managementul fermei printr-un site web și o aplicație mobilă.

 Trelleborg si Agricolus, pact pentru fermieri_b


Cum te ajută platforma Agricolus?


Combinând avantajele sistemului de management al presiunii TLC+ și caracteristicile și serviciile specializate ale platformei Agricolus, fermierii au următoarele avantaje:

• Pot îmbunătăți managementul agronomic al fermei lor lucrând într-un mod mai durabil.

• Utilizatorii pot profita de modele de prognoză, de cercetare geo-localizată a culturilor și de teledetecție prin satelit, pentru a monitoriza sănătatea culturilor, pentru a preveni dăunătorii și bolile și pentru a reduce costurile variabile cu mai mult de 20% prin adoptarea presiunii corecte în anvelope.

 

Soluții digitale în mâinile fermierilor


„Ca și companie, suntem încântați să conducem viitorul agriculturii. Prin crearea acestei platforme nou integrate cu Agricolus, credem că putem inspira mai mulți fermieri să folosească inovațiile tehnologice pentru a-și îmbunătăți afacerea. Colaborând cu cei mai promițători dezvoltatori și companii start-up, putem pune cele mai inteligente soluții digitale în mâinile fermierilor pentru o agricultură de precizie mai durabilă”, a declarat Paolo Pompei, președintele Trelleborg Wheel Systems.

 

Viziune comună


„Această nouă platformă digitală integrată confirmă și întărește parteneriatul strategic cu Trelleborg. Colaborarea noastră este rezultatul viziunii comune asupra viitorului agriculturii, în care sustenabilitatea joacă un rol cheie. Dorim să promovăm transformarea digitală în sectorul agricol, oferind fermierilor tehnologii ușor de utilizat, accesibile și inovatoare, care să le susțină munca de zi cu zi în domeniu”, a precizat Andrea Cruciani, CEO Agricolus. 

 

INOVAȚIE ȘI DIGITALIZARE


Trelleborg și Agricolus continuă să-și îmbine expertiza, resursele și tehnologia în urma acordului de parteneriat din 2019, pentru a sprijini digitalizarea agriculturii prin construirea de soluții inovatoare, bazate pe cloud. Agricolus este un start-up inovator care dezvoltă soluții pentru agricultura digitală. Compania a fost fondată în 2017 în Perugia, Umbria - „inima verde” a Italiei - și își propune să sprijine fermierii, organizațiile și profesioniștii din acest sector pentru simplificarea și îmbunătățirea activității lor în domeniu prin utilizarea tehnologiilor de ultimă oră de colectare și de analiză a datelor.

 

un articol de

TRELLEBORG

mai multe pe această temă www.trelleborg.com

 

Vizualizat: 804 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?