Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

TRACTORUL VALTRA DIN SERIA N A CÂŞTIGAT PREMIUL RED DOT DESIGN AWARD 2022

Publicat: 11 mai 2022 - 10:23
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Una dintre cele mai noi serii de tractoare Valtra, a 5-a generaţie Seria N, câştigă premiul Red Dot Design Award 2022 în secţiunea Red Dot: Product Design, continuând succesul extraordinar al constructorului finlandez din ultimele decenii.

Premiul Red Dot câştigat de Valtra N Series este o demonstraţie excelentă a principiului dezvoltării continue, în care funcţii noi-nouţe care îmbunătăţesc utilizarea de zi cu zi au fost introduse pe un produs deja excelent. De exemplu, noul afişaj digital de pe stâlpul A oferă o experienţă complet nouă pentru utilizator în comparaţie cu comenzile anterioare. Poziţia şi vizibilitatea noului afişaj sunt optime atunci când se lucrează, iar instalarea tractorului este acum foarte uşoară şi intuitivă, chiar şi pe modelul de bază. 

Noile tractoare din seria N sunt, de asemenea, pline de îmbunătăţiri care sporesc siguranţa, cum ar fi noile lumini de zi cu LED. Acestea sunt vizibile de departe, atrag atenţia celorlalţi chiar şi în condiţii de luminozitate şi, de asemenea, ajută la reducerea consumului de energie în comparaţie cu soluţiile tradiţionale.

Valtra_N5_Red-Dot 2022_winner-2_b 

Un tractor confortabil şi uşor de utilizat

 

Seria N de a 5-a generaţie a fost dezvăluită în 2021 şi a fost proiectată pe baza celei de-a patra generaţii premiate şi prin încorporarea feedback-ului clienţilor.  

Tractoarele noastre de nouă generaţie au fost proiectate pentru a oferi clientului cea mai bună experienţă posibilă cu tractorul. Tractorul nu trebuie doar să arate bine, dar trebuie să servească şi într-o gamă largă de aplicaţii. Am primit feedback covârşitor de pozitiv de la clienţii noştri, mulţi descriind tractorul ca fiind foarte confortabil şi uşor de utilizat, mai ales în ceea ce priveşte tehnologia agriculturii inteligente , spune Kimmo Wihinen, şeful departamentului, Design industrial şi experienţă utilizator.

 Valtra_N5_Red-Dot 2022_winner-4_b

Concursul Red Dot este cea mai prestigioasă competiţie de design din lume. Pe lângă design şi estetică, criteriile de evaluare includ şi funcţionalitate, inteligenţă şi inovaţie. 

 

A consemnat

Marian MUŞAT

Vizualizat: 625 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?