Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Tractorul Solis - noutatea ConsDDA

Publicat: 26 iunie 2019 - 18:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Standul ConsDDA de la AgriPlanta a fost şi anul acesta dominat de gama de utilaje consacrate din portofoliul companiei, respectiv semănătorile Monosem şi discurile grele Gregoire Besson. Una dintre noutăţi a fost prezenţa tractoarelor Solis echipate cu freze Agrimaster.

"Cu Mecomag, importatorul tractoarelor Solis, avem o colaborare mai veche şi vom merge înainte cu acest nou parteneriat. Urmează să stabilim detaliile viitoare ale colaborării legat de distribuţia tractoarelor Solis şi probabil vom stabili şi o anumită zonă de acţiune", ne-a declarat Dan Goldiş, directorul ConsDDA.

Tractorul Solis_b

Demonstraţii de recoltat lavandă
Combina Bonino pentru recoltat lavandă s-a aflat pentru a doua oară la AgriPlanta. După ce anul trecut aceasta a făcut senzaţie în rândul vizitatorilor, la această ediţie nu a fost la fel de populară: "Cu Bonino suntem în al doilea an de colaborare, am început vânzările, dar - spre surprinderea mea - nu am observat, acum la târg, un interes deosebit. Probabil cultivatorii de lavandă nu au fost prezenţi în număr mare la această manifestare. Ne dorim să promovăm mai mult această maşină, cu care chiar vom avea în perioada următoare o prezentare în câmp, cu demonstraţie de recoltare", a precizat Dan Goldiş.
Astfel, în standul ConsDDA au fost prezentate trei variante de semănători Monosem, iar de la Gregoire Besson un disc greu în X un discul Normandie cu talere independente.
Condiţiile destul de dificile create de ploile abundente au făcut ca mai multe standuri de la AgriPlanta să aibă de suferit, potrivit lui Dan Goldiş, anul acesta fiind unul dintre cei mai "dramatici". “Organizatorii vor trebui să găsească în viitor o soluţie pentru astfel de situaţii, pentru că sunt de neacceptat", a conchis directorul ConsDDA.

Dan Goldiş: ”Din punctul nostru de vedere, pe gama de putere şi segmentul de piaţă acoperit, tractoarele Solis sunt foarte bune, raportul preţ/calitate este unul foarte bun şi credem că pot fi nişte tractoare de viitor”.


Articol publicat în revista Ferma nr. 11/238 (ediţia 15-30 iunie 2019)

Vizualizat: 116 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?