Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Tractorul Solis - noutatea ConsDDA

Publicat: 26 iunie 2019 - 18:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Standul ConsDDA de la AgriPlanta a fost şi anul acesta dominat de gama de utilaje consacrate din portofoliul companiei, respectiv semănătorile Monosem şi discurile grele Gregoire Besson. Una dintre noutăţi a fost prezenţa tractoarelor Solis echipate cu freze Agrimaster.

"Cu Mecomag, importatorul tractoarelor Solis, avem o colaborare mai veche şi vom merge înainte cu acest nou parteneriat. Urmează să stabilim detaliile viitoare ale colaborării legat de distribuţia tractoarelor Solis şi probabil vom stabili şi o anumită zonă de acţiune", ne-a declarat Dan Goldiş, directorul ConsDDA.

Tractorul Solis_b

Demonstraţii de recoltat lavandă
Combina Bonino pentru recoltat lavandă s-a aflat pentru a doua oară la AgriPlanta. După ce anul trecut aceasta a făcut senzaţie în rândul vizitatorilor, la această ediţie nu a fost la fel de populară: "Cu Bonino suntem în al doilea an de colaborare, am început vânzările, dar - spre surprinderea mea - nu am observat, acum la târg, un interes deosebit. Probabil cultivatorii de lavandă nu au fost prezenţi în număr mare la această manifestare. Ne dorim să promovăm mai mult această maşină, cu care chiar vom avea în perioada următoare o prezentare în câmp, cu demonstraţie de recoltare", a precizat Dan Goldiş.
Astfel, în standul ConsDDA au fost prezentate trei variante de semănători Monosem, iar de la Gregoire Besson un disc greu în X un discul Normandie cu talere independente.
Condiţiile destul de dificile create de ploile abundente au făcut ca mai multe standuri de la AgriPlanta să aibă de suferit, potrivit lui Dan Goldiş, anul acesta fiind unul dintre cei mai "dramatici". “Organizatorii vor trebui să găsească în viitor o soluţie pentru astfel de situaţii, pentru că sunt de neacceptat", a conchis directorul ConsDDA.

Dan Goldiş: ”Din punctul nostru de vedere, pe gama de putere şi segmentul de piaţă acoperit, tractoarele Solis sunt foarte bune, raportul preţ/calitate este unul foarte bun şi credem că pot fi nişte tractoare de viitor”.


Articol publicat în revista Ferma nr. 11/238 (ediţia 15-30 iunie 2019)

Vizualizat: 99 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?