Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Tractoarele Case IH în România, prin Titan Machinery

Publicat: 01 iunie 2012 - 16:00
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

În ultimii doi ani, Case a investit în modernizarea tractoarelor de putere mică şi a celor de putere mare, venind cu soluţii inteligente, automatizate, computerizate, pentru agricultura de precizie şi pentru protejarea mediului înconjurător

Click pe poza pentru galerie!

Dintre tractoarele care au confirmat în timp, atât pe plan mondial cât şi în România, amintim:

 

STEIGER şi QUADTRAC

Noua generaţie de tractoare Quadtrac şi Steiger cuprinde şase modele, cu puteri ale motorului la solicitări maxime variind între 391 şi 670 CP. Gama este construită folosind două tipuri de design al carcasei, o carcasă îngustă pentru tractoarele de 350-450 CP şi o carcasă lată  pentru modelele 500-600 CP.

Modelele noi Steiger de 350, 400 şi 450 CP, au o carcasă ideală pentru capacitatea lor de putere, oferind un raport greutate - cai putere optim şi o structură care se potriveşte culturilor de cereale pe rând. Carcasa mai lată a tractoarelor Steiger, modelele 500, 550 şi 600, asigură noi standarde de productivitate în industrie, integrând noul ax de transmisie pentru regim de lucru mai greu cu componentele transmisiei.

Noile modele de tractoare Quadtrac şi Steiger sunt adaptate noii legislaţii europene privind emisiile de gaze eficiente 2011. Echipate cu noua tehnologie EfficientPower, acestea au un consum de carburant mai redus şi o performanţă superioară. Vârful de cai putere la CASE IH a ajuns la 670 CP la modelele Quadtrac şi Steiger 600, ceea ce face ca această firmă să cucerească noi culmi istorice în industria din domeniu.

Gama nouă Quadtrac cuprinde patru modele, puterea motorului la solicitare maximă variind de la 502 până la 690 CP. Configurarea Case IH Quadtrac, care utilizează un sistem de acţionare pozitiv, independent, cu patru şenile, reduce presiunea la sol şi oferă tracţiune pentru muncile grele, cu deteriorarea minimă a solului.

 

MAGNUM

Noua gamă de tractoare oferă cinci modele, începând cu Magnum 235, cu un motor de 274 CP maxim şi terminând cu cel mai recent model din această gamă, Magnum 340, care are 389 CP maxim, fiind dotat cu Power Management. Noile modele Magnum 235, 260, 290, 315 şi 340 sunt dotate cu un motor de 8,7 litri, utilizat în ultimii ani la combinele Case Axial Flow 7120. Aceste motoare oferă o creştere de putere impresionantă, cu care clienţii firmei Case IH Magnum sunt deja obişnuiţi, în condiţii dificile de tragere, fiind îmbunătăţite cu noul sistem „Power Management”.

Power Management vă oferă peste 35 de cai putere în plus, disponibili pentru transport, PTO şi cerinţe hidraulice. Tractoarele Case IH Magnum sunt echipate conform noului concept tehnologic EfficientPower. Pentru a satisface noile standarde de emisii Tier 4A 2011, noile tractoare Case IH Magnum sunt dotate cu noua tehnologie SCR (Reducerea catalitică selectivă), care duce la performanţe maxime cu cel mai mic cost de operare posibil. Acest sistem de curăţare a gazelor de evacuare a fost dezvoltat în colaborare cu Fiat Power Train Technologies (FPT).


PUMA CVX

Modelele Puma CVX, cu puteri cuprinse între 131 şi 160 CP, au fost dotate pentru prima dată cu tehnologia EfficientPower (consum de combustibil mai mic - performanţă mai mare). Datorită succesului mondial imens al lui PUMA CVX, CASE a extins acum această serie de tractoare cu trei noi modele: Puma 130 CVX, cu puterea de 131 CP (putere maximă 171 CP şi Power Management), Puma 145 CVX care are 146 CP (putere maximă 188 CP, cu Power Management) şi Puma 160 CVX este evaluat la 160 CP (putere maximă 203 CP, Power Management).

Aspectul exterior al noi serii de tractoare Puma CVX reflectă un design compact. Partea din spate a capotei este acum mult mai îngustă. Ca urmare, vizibilitatea zonei de lucru în partea din faţă a tractorului este mult îmbunătăţită.

Cabina este ergonomică, model „Surround Vision” şi oferă o operare fără stres pe parcursul întregii zile de lucru, având un nivel al zgomotului de 69 dB (A). Comparativ cu modelele mai mari din seria Puma CVX, ampatamentul mai mic oferă o manevrabilitate mult mai bună şi o rază de virare mai mică.

Motorul este de 6,7 litri, cu 6 cilindri, common-rail (cu rampă comună) turbodiesel, echipat standard cu un motor având Power Management. Această tehnologie asigură mai multă putere, cu până la 30 CP, în funcţie de condiţii. Modelele Puma CVX oferă cel mai performant sistem de management al puterii disponibil la ora actuală pentru această clasă.

 

FARMALL U

Seria de tractoare Case Farmall U a fost complet reproiectată pentru utilizarea ca şi tractor cu vedere panoramică şi pentru lucrul pe teren în pantă. În plus faţă de un nou design, seria nouă Farmall dispune şi de o tehnologie de ultimă generaţie a motorului, inima tractorului fiind un motor complet nou, cu un sistem inovator de recirculare a gazelor de eşapament (EGR). Există trei modele, cu puterile de 90, 100 şi 110 CP.

Noua serie de tractoare Farmall U “Efficient Power” oferă o creştere de putere în toate domeniile, inclusiv la priza de putere şi la sistemele hidraulice şi este echipată cu o serie de caracteristici noi. Noile tractoare din seria Farmall sunt propulsate de motoare realizate printr-o tehnologie de ultimă oră, cu capacitatea cilindrică de 3,4 litri, cu sistem common-rail, cu turbocompresor şi intercooler şi cu un sistem de recirculare a gazelor de eşapament răcite EGR extern.

În plus faţă de unitatea externă EGR sunt utilizate un catalizator de oxidare diesel (DOC) şi un sistem cu filtru de particule diesel (DPF).

Noile tractoare Farmall U îndeplinesc standardele etapei finale 4B/Tier 4 ale UE. O gamă largă de transmisii este disponibilă pentru tractoarele Farmall U EP, în funcţie de cerinţele aplicării lor. Acestea includ o unitate suplimentară Power Shuttler standard 12x12 sau opţional un sistem Power Shuttler 24x24 cu powershift în două etape. Se poate opta şi pentru o transmisie cu unitate suplimentară Power Shuttler 20x20, cu opţiunea pentru viteză de rampă.

Vizualizat: 1447 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
pacaleala
|
02. 08, 2015. Sunday 22:56
Nu va incurcati cu astia, va pacalesc cu zambetul pe buze. Masinile lor noi functioneaza o saptamana. Deschideti bine ochii si stati cu juristul langa voi !
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

V-ați asigurat culturile? Daunele au fost nelipsite pe plantațiile de viță de vie portaltoi în județul Timiș! 
Branislav Giurici ne recomandă Agra Asigurări! Contactează-i! https://www.agraasigurari.ro/

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Zsolt Tamássy

Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta AGRO EDMA, 2.500 ha: La discuit și fertilizat cu Massey Ferguson 8740S DYNA-VT şi 7726S DYNA 6 Trei lucrări dintr-o singură trecere cu discul Discordon DXRV II
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?