Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

TOPZONE: Demonstraţii de câmp cu utilaje agricole în Mihail Kogălniceanu

Publicat: 11 august 2017 - 10:42
Comenteaza   | Video 1 2 3   | Print | Trimite unui prieten

Vineri 11 august 2017, pe terenurile fermei inginerului Vasile Grosu, din comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, are avea loc o demonstraţie cu tehnică de mecanizare.

Potrivit programului stabilit de organizatori, specialiştii companiei SC Topzone SRL, va cuprinde un atelier în cadrul căruia va avea loc reglarea şi testarea maşinilor pentru tratamente fitosanitare; prezentarea metodelor de conservare a apei în sol în contextul condiţiilor climatice din zona Dobrogea, demonstraţii cu tractoare Zetor, probe de înfiinţarea culturilor cu semănători Pneusej, maşini de semănat culturi verzi APV AT, lucrări de pregătirea solului cu discuri şi tăvălugi SMSCZ şi subsolier Opall-Agri.

Sunt aşteptaţi să vină fermieri din judeţele dobrogene.

SC Topzone SRL este o companie care se ocupă cu vânzarea de utilaje agricole noi: mărcile Zetor, SMSCZ, Pronar, Opall-Agri, Schmelzer, Elica-Elevator, Tehnofavorit, Isoelectric , Mecanica Ceahlău, M.G., Unia. De asemenea, societatea comercializează sisteme pentru depozitare, transport şi condiţionarea cerealelor, sisteme de irigaţii, asigurând, în acelaşi timp, şi operaţiuni de service şi mentenanţă la utilajele vândute şi nu numai.

demo topzon 2017_1_b

Vizualizat: 1294 | Video Video 1 2 3 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!