Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

TOPZONE: Demonstraţii de câmp cu utilaje agricole în Mihail Kogălniceanu

Publicat: 11 august 2017 - 10:42
Comenteaza   | Video 1 2 3   | Print | Trimite unui prieten

Vineri 11 august 2017, pe terenurile fermei inginerului Vasile Grosu, din comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, are avea loc o demonstraţie cu tehnică de mecanizare.

Potrivit programului stabilit de organizatori, specialiştii companiei SC Topzone SRL, va cuprinde un atelier în cadrul căruia va avea loc reglarea şi testarea maşinilor pentru tratamente fitosanitare; prezentarea metodelor de conservare a apei în sol în contextul condiţiilor climatice din zona Dobrogea, demonstraţii cu tractoare Zetor, probe de înfiinţarea culturilor cu semănători Pneusej, maşini de semănat culturi verzi APV AT, lucrări de pregătirea solului cu discuri şi tăvălugi SMSCZ şi subsolier Opall-Agri.

Sunt aşteptaţi să vină fermieri din judeţele dobrogene.

SC Topzone SRL este o companie care se ocupă cu vânzarea de utilaje agricole noi: mărcile Zetor, SMSCZ, Pronar, Opall-Agri, Schmelzer, Elica-Elevator, Tehnofavorit, Isoelectric , Mecanica Ceahlău, M.G., Unia. De asemenea, societatea comercializează sisteme pentru depozitare, transport şi condiţionarea cerealelor, sisteme de irigaţii, asigurând, în acelaşi timp, şi operaţiuni de service şi mentenanţă la utilajele vândute şi nu numai.

demo topzon 2017_1_b

Vizualizat: 738 | Video Video 1 2 3 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Cine şi-a făcut anul acesta timp pentru a vizita INDAGRA, expoziţia naţională de agriculută, a putut admira la standul Asociaţiei HolsteinRo câteva dintre cele mai performante vaci de lapte din România. Printre acestea, un exemplar aparţinând societăţii Panifcom Iaşi, administrată de Liviu Bălănici, care a încheiat cea de a doua lactaţie cu o producţie de 13.636 de litri, iar în primele 128 de zile din lactaţia a treia a ajuns la 6.800 de litri.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sub media europeană la consumul cărnii de porc Intermediarii fac legea şi peste Prut
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?