Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

TITAN MACHINERY este gata de startul Agromalim 2018. FOTO+VIDEO

Publicat: 05 septembrie 2018 - 20:47
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2 3 4 5 6 7   | Print | Trimite unui prieten

Conform obiectivelor anunţate încă din iarnă, printr-un efort continuu susţinut, Titan Machinery România a reuşit să ducă spre îndeplinire, încă din prima jumătate a acestui an, o acoperire naţională uniformă, mai mare decât anul trecut, în ceea ce priveşte contactul cu fermierii din România.

Acest lucru s-a fundamentat pe participarea companiei la cele mai importante târguri şi expoziţii din ţară, dar şi prin organizarea evenimentelor exclusive dedicate inovaţiilor la nivel mondial ale brandurilor din portofoliu. Bineînţeles, drept fapt tot mai intens în ultimul timp, accentul acestui contact riguros pe care compania l-a construit cu fermierul din România, a fost pus cu precădere de către forţa noastră de vânzare, care a reuşit într-un timp relativ scurt să dezvolte tot mai multe relaţii profesionale, de parteneriat cu fermierii din toate zonele ţării.

Titan Machinery_Agromalim2018_5_b

Odată cu toamna calendaristică, a venit timpul să intrăm în cea de-a doua jumătate a seriei de evenimente din acest an, la fel de hotărâţi, de optimişti şi de solemni ca şi până acum, făcând cinste în continuare traiectoriei ascendente pe care o parcurgem. Ca atare, Titan Machinery România are deosebita plăcere de a vă invita la cea de-a 29-a ediţie din acest an a celui mai mare târg internaţional de agricultură din vestul tării, Agromalim, ce va avea loc la complexul Expo Arad în perioada 13-16 septembrie. Noi vom avea mare grijă să vă întâmpinăm cu noutăţi în materie de tehnică agricolă avansată, cu oferte dintre cele mai atractive, cu consiliere şi nu în ultimul rând - cu premii şi cu voie bună. Ne veţi repera cu uşurinţă de la distanţă după utilajele brandurilor de renume mondial precum: Case IH, Väderstad, Case CE, Sulky, ş.a.

Titan Machinery_Agromalim2018_9_b

Spre satisfacţia fermierilor din această zonă agricolă importantă a ţării, standul nostru de 750 de metri patraţi va fi populat de o gamă largă de utilaje agricole. Cu siguranţă, culoarea predominantă va fi tot roşu, dat fiind faptul că producătorul CASE IH va fi reprezentat de combina Axial-Flow 5140 cu heder Olimac de 6 rânduri şi de o mulţime de tractoare. Astfel, începand de la gama de putere mică, vor fi expuse tractoarele Farmall 55 A - cu fertilizator Sulky DX20,  Farmall 75 A, 115 A, 115 C - echipat cu încărcător frontal Stoll şi tractorul Maxxum 125. Apoi, dintre tractoarele din gama de putere medie vom avea: Puma X 140 şi Puma 220, iar dintre tractoarele din gama de putere mare: Magnum 380 CVX şi binecunoscutul tractor articulat şi pe şenile Quadtrac 620. De asemenea, tot în materie de roşu, producătorul Väderstad va fi reprezentat de semănătorile de păioase Rapid RD 400 şi Spirit 400, de semănătoarea de precizie pentru prăşitoare - Tempo de 6 rânduri şi de cultivatoarele TopDown 300 şi Carrier de 3 metri. Pe de altă parte, va fi expus şi un buldoexcavator Case CE 695 ST.

Titan Machinery_Agromalim2018_7_b

Noutaţile Titan Machinery prezentate în exclusivitate la acest târg sunt noile tractoare Farmall 75 A şi  Puma X. Spre fericirea fermierilor din România care l-au aşteptat cu ardoare, tractorul Farmall A de 75 de CP vine pe piaţa naţională să satisfacă de acum înainte nevoia agricultorilor pentru un asemenea tractor, pe această nişă tot mai solicitată. Pe de altă parte, tractorul Puma X lansat pe piaţa internaţională anul trecut, este un tractor redus la esenţa lui. Iar esenţa lui este foarte simplă: o transmisie Semi-Powershift, un motor care oferă acces la puterea tipică FPT,  boost şi siguranţă în funcţionare. Toate valvele hidraulice beneficiază de control mecanic. Are un control electrohidraulic pe ridicătorii spate şi este un vehicul care în mod deliberat a fost menţinut foarte simplu, astfel încât să ofere puterea efectivă şi confortul, fără niciun fel de exces de rafinamente electronice. Este un tractor care se pretează la orice muncă serioasă de câmp şi are o tracţiune absolut de invidiat aşa cum îi stă bine oricărui tractor Case IH.
Lucru pe care il catalogăm ca fiind noutate, campania Early-Bird a combinelor Case IH Axial-Flow aduce fermierilor în acest an o maşină pick-up nouă - Mercedes Benz Clasa X, completând armonios tehnologia de vârf şi eleganţa în exploatare ale celor două maşini. Tot în materie de promoţii, Titan Machinery România oferă o cupă Robust cadou, care poartă steagul excelenţei germane de fabricare, la achiziţionarea încărcătoarelor frontale STOLL. De asemenea, se oferă un avantaj client de până la 7000 de euro la achiziţionarea noilor tractoare Puma X, dar şi discounturi la achiziţionarea semănătorilor Väderstad Rapid 400S. Complementar, consilierii dumneavoastră vor adapta ofertele de finanţare pe care le pregătim, la nevoile pe care le are ferma pe care o administraţi, configurându-vă astfel cea mai avantajoasă alegere în materie de tehnică agricolă.

Titan Machinery_Agromalim2018_6_b

Bunăoară, acest început de toamnă trebuie marcat ca un bun prilej de recoltat beneficiile cu care veţi fi întâmpinaţi la standul Titan Machinery România de la Agromalim 2018. Vă dorim o vreme prietenoasă acestei vizite şi vă aşteptăm cu drag la standul nostru!

Titan Machinery_Agromalim2018_4_b

Titan Machinery_Agromalim2018_8_b

Titan Machinery_Agromalim2018_3_b

Titan Machinery_Agromalim2018_1_b

Titan Machinery_Agromalim2018_2_b

Vizualizat: 885 | Video Video 1 2 3 4 5 6 7 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?