Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Titan Machinery a ridicat ştacheta la AgriPlanta-RomAgroTec

Publicat: 14 iunie 2017 - 01:34
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Ca urmare a participării la cel mai mare târg de agricultură în câmp din România - AgriPlanta-RomAgroTec ediţia 2017, echipa Titan Machinery România se declară satisfăcută de realizările pe care le-a avut la acest eveniment. Compania a înregistrat atât o creştere semnificativă a numărului de vizitatori, cât şi o evoluţie progresivă în diversitatea, calitatea şi oferta de tip „one stop shop”, prin care asigură fermierului beneficii complete, adaptate perfect nevoilor acestuia. 

Pe lângă toate aceste pachete, Titan Machinery a lansat o serie de experienţe pentru parteneriii săi, arătând astfel expresia întregii consideraţii pe care o păstrează vis-a-vis de aceştia.

Titan Machinery a ridicat ÅŸtacheta la AgriPlanta-RomAgroTecClick pe poza pentru galerie!

Clienţii Titan Machinery au fost la înălţime...
După ce anul trecul Titan Machinery l-a avut invitat special la AgriPlanta pe Helmuth Duckadam, la această ediţie a ridicat şi mai mult ştacheta, de data aceasta la propriu. Am lansat platforma Titan Machinery V.I.P. Club, prin care le-am oferit clienţilor noştri o experienţă “Dinner in the sky”, ridicându-i astfel la cel mai înalt punct al târgului, unde au trăit o senzaţie unică, memorabilă.
Beneficiind de o vreme frumoasă de mai, această platformă dedicată exclusiv clienţilor noştri, a fost ridicată de o macara, la peste 50 de metri deasupra târgului, de unde s-a văzut cel mai bine evoluţia progresivă a târgului AgriPlanta în ultimii şase ani, precum şi o mostră reprezentativă pentru agricultura românească.
La pachet cu experienţa „Dinner in the sky”, Titan Machinery România îşi va trimite clienţii care au achiziţionat combine Case IH Axial-Flow în Statele Unite ale Americii, unde vor putea vizita fabrica de producţie a combinelor şi unitatea de producţie a motoarelor, după care vor petrece un week-end de neuitat la New York.

Interesul ridicat al fermierilor a fost direct proporţional cu suprafaţa standului...
Pe platforma expoziţională a Titan Machinery (peste 2000 mp), vizitatorii au regăsit deja celebrele tractoare ale constructorului american Case IH şi anume: tractoarele mici Farmall 55 C, 105 C, 115 A - la care a fost ataşat încărcătorul frontal marca Stoll - şi Farmall 115 C. De asemenea, a fost expus tractorul Maxxum 150, ce reprezintă noua linie de design Case IH, începută de Optum.
Alături de acestea, a fost expusă gama de tractoare de mărime medie, precum Puma 165 CVX, Puma 165, Optum 300 CVX - desemnat tractorul anului 2017 - şi tractoarele mari precum Steiger 470. Ca de fiecare dată când este expus publicului, tractorul şenilat Case IH Quadtrac 620 a făcut senzaţie, atrăgând un număr exponenţial de mare de vizitatori de toate vârstele. {i de această dată, mastodontul cu o putere maximă de 692 CP a atras privirile tuturor.
În materie de implementuri, Titan Machinery România a prezentat performanţele semănătorilor Väderstad, cum ar fi semănătorile pentru culturile de cereale păioase: Spirit ST 600S, Rapid 400 C şi Rapid A 600S. Totodată, marca Väderstad a fost reprezentată şi de cultivatoarele: Carrier CR 300, Carrier XL 525, NZ Aggressive 600, Top Down 400 şi de semănătoarea Sulky Tramline SX cu o lăţime de 4 m şi 33 de secţii de semănat.
De asemenea, a fost expusă şi maşina de erbicidat Tecnoma Laser 3240, dotată cu motor de 175 CP, putere nominală, o capacitate a rezervorului de 3200 de litri şi o lăţime de lucru de 24 m. Alături, s-a aflat fertilizatorul Sulky Polyvrac XT 100 Vision DPB, dotat cu un buncăr cu o capacitate de 7200 litri, fertilizator care are o rată de împrăştiere reglabilă între 100 şi 1150 litri/ha.
În stand a fost expus simulatorul AFS, cu monitoare digitale şi volan, prin care s-a prezentat şi testat sistemul avansat pentru agricultura de precizie. Titan Machinery România a prezentat la acest târg şi o parte din piese, dar şi machete ale utilajelor, spre deliciul copiilor.
Noutăţile au stârnit atenţia tuturor...
Tractorul Case IH Luxxum 120, din gama de tractoare cu acelaşi nume, a fost deja lansat la nivel naţional, fiind expus la târgul Agraria din acest an. Utilajul este dotat cu motor de 3,4 litri, în patru cilindri, care respectă cele mai noi norme anti-poluare. În privinţa confortului, Luxxum are o cabină suspendată şi opţiunea de suspensie pe puntea faţă. Acoperişul cabinei permite o vizibilitate ridicată, cu siguranţă un câştig pentru productivitatea utilajului atunci când sunt manipulate sarcini la înălţime.
O altă noutate au reprezentat-o vedetele standului: tractorul Case IH Magnum 380 CVX şi semănătoarea Väderstad Tempo L 16, utilaje care au bătut recent recordul mondial absolut la semănarea porumbului într-o localitate din Ungaria. Acestea au semănat 502 ha într-un interval de doar 24 de ore. Semănarea s-a facut cu o înaltă precizie, la o viteză medie de lucru de 20 km/h, într-un test ce a fost trecut cu brio de cele două utilaje.
Combina Case IH Axial-Flow 4130, cel mai mic utilaj de recoltat proiectat vreodată de constructorul american, a fost lansată în premieră la acest târg, ridicând un înalt interes fermierilor. Aceste combine sunt destinate fermelor mici şi mijlocii, pentru fermieri care îşi doresc o combină cu rotor cu flux axial, autentic.
Dat fiind faptul că la această ediţie a AgriPlanta ne-am mărit suprafaţa standului, am încercat să expunem o serie cât mai variată de utilaje agricole, destinate fermierilor care exploatează suprafeţe agricole de la cele mici şi medii, până la cele mari. Aşa cum a fost de aşteptat, fermierii care ne-au trecut pragul, au venit din toate colţurile ţării şi au fost interesaţi de toate utilajele expuse, cu precădere de combinele şi tractoarele Case IH, în special datorită programului prin care se oferă 3 ani de garanţie fără limită de ore, dar şi datorită performanţelor şi a popularităţii lor ridicate.

Privim cu încredere spre viitor
Titan Machinery România le mulţumeşte tuturor vizitatorilor şi partenerilor săi care au trecut pragul standului E21 de la acest târg şi promite că nu se opreşte aici, ci mai mult, va continua să fie şi mai aproape de aceştia, nu numai prin livrarea de utilaje şi prin pachetul întreg de servicii pe care le oferă, ci şi prin pregătirea altor evenimente tematice, care vor completa experienţa lor, nu numai agricolă, ci şi aceea de delectare.

Text şi foto:
Titan Machinery România


OFERTE PROMTIONALE LA MARE CĂUTARE
La târgul AgriPlanta-RomAgroTec s-a observat şi un interes vis-a-vis de ofertele şi promoţiile Titan Machinery. Am început livrarea maşinilor Ford Range, oferite cadou fermierilor care au achiziţionat în toamna trecută combine Case IH Axial-Flow. Odată cu aceste livrări am lansat excursia în Statele Unite, de care vor beneficia fermierii care achiziţionează oricare dintre aceste combine până la data de 30 iunie 2017.
Totodată, clienţii Titan Machinery beneficiază de oferte de finanţare cu 0% avans, 0% comision şi prima rată în 2018, la achiziţionarea utilajelor până la data de 31.05.2018.
Pe de altă parte, Titan Machinery oferă un discount de 33% la piese originale Case IH pentru combine, ofertă valabilă până la data de 30 iunie 2017, şi un discount special de 15% la piese de origine Väderstad. Un discount atractiv se face pentru piesele de origine Maschio Gaspardo: de 42% pentru piesele aflate în stoc şi de 32% pentru cele supuse comenzilor. Aceste oferte sunt valabile în limita stocului disponibil, până la data de 30 iunie 2017.

 


Articol publicat in revista Ferma nr. 10 (193) din 1-15 iunie 2017

Vizualizat: 563 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Este convins că destinul în viață i-a fost hărăzit de mic, încă din momentul în care a primit Sfânta Taină a Botezului. Toate deciziile au urmat aproape firesc, transformând copilul născut și crescut în zona de munte a Buzăului, într-unul dintre cei mai de seamă specialiști în legumicultură pe care îi are România, fiind de peste 36 de ani angrenat în activitatea de cercetare horticolă.

Este Costel Vînătoru, directorul Băncii de Gene şi Resurse Vegetale Buzău și ne împărtășește la #agroSTORY bucuria, dar și greutățile inerente ale pașilor făcuți în viață pentru a se împlini profesional și spiritual. Totul în jurul plantelor!

Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 17 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Costel Vînătoru la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, PLANTE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11 Elena Mateescu ține pasul cu vremea! Ce vești aduce pentru fermierii români? | podcast agroSTORY #10 Mădălina și Raul, tinerii care au adus dronele agricole din viitor, în prezent! | agroSTORY #9
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?