Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Titan cucerește piața de irigații din România

Publicat: 12 noiembrie 2021 - 21:05
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

O agricultură sustenabilă nu trebuie să depindă de fluctuațiile hazardului, mai ales când seceta severă nu mai este o voie a întâmplării, ci a devenit o problemă constantă. De aceea, Titan Machinery intră pe Piața de Irigații din România.

Titan Machinery România continuă ascensiunea puternică pe piața din România la fel de ferm ca și până acum, căutând în permanență să răspundă celor mai provocatoare și mai dificile nevoi ale agriculturii moderne.

 utilaje de irigat (3)_b


Soluții de irigare și pachete de servicii complete

 

Compania americană oferă, începând din acest moment, Soluții de Irigare prin Sisteme de Tip Pivot, Liniar și Hipodrom cu acoperire largă și mișcare automată, prin parteneri care produc tehnică de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, nu le oferă pur și simplu, ci în pachete integrate, cu servicii de instalare, supraveghere, garanție, servicii post-garanție, servicii de furnizare rapidă a pieselor de schimb și echipe de întreținere expres a echipamentelor pe întreg teritoriul României.

 

culturi irigate_b

 

Expertiza specialiștilor de la VAB LTD


Partenerul Titan Machinery România în furnizarea acestor produse și servicii este producătorul ucrainean VAB LTD, care este prezent cu echipamente de înaltă calitate în peste 60 de țări. Compania face parte dintr-un grup de producție, alcătuit din zece întreprinderi care au ca obiect de activitate prelucrarea metalelor și fabricarea echipamentelor pentru prelucrarea acestora și produce, de asemenea, o gamă largă de bunuri conexe. De asemenea, VAB LTD are ca obiectiv fabricarea și comercializarea echipamentelor pentru elevatoare: silozuri pentru depozitarea cerealelor, echipamente de transport, respectiv sisteme de irigare și echipamente de remorcare.

 utilaje de irigat TITAN MACHINERY Variant Agro Build_b


Potrivite pentru toate tipurile de ferme


Aceste sisteme de irigare sunt potrivite pentru toate tipurile de suprafețe agricole, orice fel de geometrie a câmpurilor și orice fel de configurații. De asemenea, irigarea cu sisteme de acoperire largă cu mișcare automată este cea mai comună metodă de irigare în agricultura modernă. Este utilizată pe scară largă pentru protecția culturii (aplicarea îngrășămintelor și a produselor de protecție a plantelor printr-un sistem de irigare).

 utilaje de irigat TITAN Machinery RO_b


Dezvoltare strategică

 

Această dezvoltare strategică a Titan Machinery România a luat naștere ca urmare a unui studiu al pieței în contextul actual și în perspectivă, urmărind obiectivul principal, acela de a completa portofoliul de utilaje și de servicii pentru agricultură și de a configura potențialul maxim pe care acestea îl pot oferi fermelor din România.

Pentru Titan Machinery România dezvoltarea Departamentului de Irigații reprezintă o oportunitate în contextul în care fermierii din țară urmăresc ferme stabile, producții progresive și, în definitiv, o agricultură sustenabilă prin accesarea unor pachete integrate de tehnică și de servicii de ultimă generație.

 

irigare cu Titan MAchinery_b

 

TRANSFORMĂ-ȚI FERMA ÎNTR-O AFACERE STABILĂ!


Investițiile în sistemele de irigare vor permite creșterea randamentului culturilor de până la două ori, cu costuri minime de forță de muncă, transformând ferma într-o afacere stabilă, cu potențial mare de dezvoltare, extrem de profitabilă și independentă de fluctuațiile climatice.

 

un articol de BOGDAN CONSTANTIN, PR & Communication Specialist Titan Machinery România 

Vizualizat: 1017 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?