Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Tehnologie avansată într-o construcţie compactă

Publicat: 31 martie 2009 - 16:00
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten
Noul şi extraordinarul Steyr Kompakt este pregătit să efectueze o gamă largă de lucrări, din momentul în care ajunge la locaţia dumneavoastră. Steyr Kompakt este un concept complet nou, care combină tehnologia de ultimă oră cu zeci de ani de experienţă în construcţia compactă a tractoarelor multifuncţionale.

Click pe poza pentru galerie!

Ovidiu IANCIC, director vânzări NHR Agropartners, filiala Arad.


Ovidiu IancicClick pe poza pentru galerie!


Utilizatorii sunt familiarizaţi cu multe dintre specificaţiile tractorului Kompakt de la gamă largă de tractoare Steyr: motoare puternice cu patru cilindri, transmisie Power Shift şi Power Shuttle ca echipare standard, cabină de lux, vizibilitate excelentă şi comenzi uşor de utilizat.

... pentru operaţiuni eficiente pe păşuni

Având o vizibilitate excelentă şi posibilitatea alegerii între cele trei viteze la priza de forţă spate, tractorul Steyr Kompakt este ideal pentru combinaţii de cosire pe faţă sau în spate, ori pentru a lucra simultan cu o cositoare în faţă şi o remorcă auto-încărcătoare în spate. Indiferent de lucrare, utilajele pot fi montate pentru a opera la viteză optimă, obţinând o productivitate maximă.

... pentru ajutor la o mulţime de lucrări în fermă

Accesul în tractorul Steyr Kompakt este uşor, accesibil pe ambele părţi, prin uşi care se deschid larg. Acesta este tractorul ideal pentru lucrările din fermă. Cu vizibilitate ideală şi manevrabilitate impresionantă, aveţi posibilitatea să apreciaţi spaţiul cu o mai mare acurateţe şi să intraţi sau să ieşiţi din spaţii înguste.

Cuplarea echipamentelor este simplă, fiind necesară doar o singură mână pentru a face conectările hidraulice, având la îndemână comenzi montate pe aripi pentru acţionarea ridicătorului hidraulic din afara cabinei. Cu un tractor Steyr Kompakt nu veţi fi niciodată singuri, acesta fiind un adevărat prieten, pe care te poţi baza oricând ai nevoie.

... pentru o surprinzătoare versatilitate

Aspectul şi raportul excelent între putere şi greutate, fac din Steyr Kompakt un tractor cu care vă puteţi mândri atunci când lucrează pentru dumneavoastră. Lucrările din ferma de animale, din cultura mare şi chiar lucrările municipale ca tăierea gardului viu sau întreţinerea peluzelor, toate acestea pot fi făcute, cu uşurinţă, de către noul tractor Steyr.

Ca şi multe alte lucruri construite compact, tractorul Steyr Kompakt vine cu o serie de specificaţii extraordinare, reunite toate sub un binemeritat slogan: „Tehnologie avansată într-o construcţie compactă”.


CONTACT

Pentru detalii suplimentare, rugăm contactaţi:

unica reprezentantă a mărcii Steyr din România: NHR Agropartners, cu sediul în Otopeni - Florin Neacşu 0722.275569

• şi filialele din ţară: Arad - Ovidiu Iancic 0722.629873; Brăila - Petrică Cojocaru 0733.101239; Cluj - Nicu Mocanu 0722.365250; Constanţa - Răzvan Stâncă 0720.220337; Craiova - Ionuţ Mihai 0722.577694; Iaşi: Ovidiu Mirea 0723 578646


TEHNOLOGIE AVANSATĂ

•... pentru operaţiuni eficiente pe păşuni

•... pentru ajutor în jurul curţii

•... şi pentru o surprinzătoare versatilitate

Vizualizat: 570 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!