Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Striker Levante - mai uşor, mai eficient

Publicat: 18 februarie 2019 - 18:14
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Caffini a scos pe piaţa de profil o nouă versiune a Striker, numită Levante, care aduce o serie de facilităţi pentru operatori. În plus, lucrul în câmp este mai precis cu această autopropulsată ce se pretează mai multor tipuri de culturi înalte: de la rapiţă, la porumb sau floarea-soarelui.

Striker Levante_b

Striker Levante_b

Striker este o autopropulsată deja cunoscută agricultorilor români, fiind prezentă pe piaţa noastră de câţiva ani. Dezvoltată conform exigenţelor clienţilor, Striker are o distribuţie ideală între axe şi motoare puternice, cu tracţiune eficientă şi uniformă, care o fac pretabilă culturilor de diferite tipuri.

Striker Levante
1. Noua versiune Levante permite ajustarea hidraulică din cabină a gărzii la sol de la 150 cm, până la 200 cm. Această caracteristică favorizează alegerea ideală a înălţimii cadrului, fie în faza de pre-însămânţare, fie în cea de tratament, chiar şi în culturi înalte cum ar fi rapiţa, porumbul şi floarea-soarelui.


2. Levante mai oferă posibilitatea reglării hidraulice a ecartamentului, chiar de pe scaunul şoferului, cu 4 lăţimi, de la minimum 225 cm, până la maximum 300 cm.

Striker Levante
3. Striker, prin sistemele sale de control şi de transmisie, permite comunicarea de date între maşină şi compania constructoare, satisfăcând parametrii pentru a accede la avantajele fiscale prevăzute prin legea europeană Farming 4.0 (Industria viitorului) ce se adresează exploataţiilor agricole.

Striker Levante

Auto-Pilot, Volvo Penta Tier 4 Final cu Ad-Blue şi Overview
Noul model vine cu o serie de noutăţi care asigură o precizie ridicată a lucrului în câmp, cât şi o siguranţă sporită pentru operator.
4. Auto-Pilot: pilotul automat este disponibil atât în versiunea cu volan electric, cât şi în cea cu servodirecţie electronică. Asigură maximum de precizie în lucru, cu cel mai ridicat confort pentru operator.

 Striker Levante

5. Striker respectă toate normele europene în ceea ce priveşte emisiile şi siguranţa operatorului, datorită motoarelor puternice Volvo Penta Tier 4 Final cu Ad-Blue. Cabina respectă normele CAT.4 în ceea ce priveşte presurizarea şi filtrarea aerului.

Striker Levante
6. OVERVIEW 360o este un sistem integrat de camere ce permite vizualizarea 360o a maşinii, pe ecranul de bord, oferind siguranţă, uşurinţă în manevrare, confort, ergonomie.

Striker Levante
Striker Levante este distribuit în România prin reţeaua de parteneri a Dealer Italia, companie parteneră Caffini. Pentru detalii, nu ezitaţi să contactaţi reprezentanţii Dealer Italia (0756052378).

Advertorial Caffini

Un articol publicat în revista Ferma nr. 3/230 (ediţia 15-28 februarie 2019)

Vizualizat: 307 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?