Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Strategia CNH Industrial pe următorii cinci ani

Publicat: 18 septembrie 2019 - 13:40
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Grupul CNH Industrial a prezentat la începutul lunii noua strategie de dezvoltare pentru perioada 2020-2024, care vizează, printre altele, separarea activităţilor comerciale "On-Highway" de cele "Off-Highway".

Hubertus_Michael_Muhlhauser_bPlanul pe următorii cinci ani denumit "Transform 2 Win" (transformare pentru câştig – în limba engleză) a fost gândit pentru a reduce costurile operaţionale, însoţite de o creştere cu 5 procente a vânzărilor la nivel mondial. Potrivit strategiei de dezvoltare dezvăluită de şeful CNH Industrial, Hubertus Mühlhäuser (foto), profiturile ar trebui să crească cu 8% în 2022 şi cu 10% în 2024.

Divizia "On-Highway" recent listată, cu venituri din activităţi industriale pro-forma în 2018 de 13,1 miliarde de dolari, cuprinde mărcile de vehicule comerciale Iveco, Iveco Bus şi Heuliez Bus (69% din venituri) şi producătorul de motoare FPT Industrial (31% din venituri). FPT Industrial rămâne însă un furnizor cheie al activităţii "Off-Highway", care include brandurile New Holland, Case IH şi Steyr. Aceste companii au generat în 2018 venituri de 15,6 miliarde de dolari.

În proporţie de 75%, activitatea comercială "Off-Highway" se bazează pe vânzările de maşini şi echipamente agricole, în timp ce 19% din venituri sunt generate de comerţul cu maşini şi echipamente de construcţii, iar 6% reprezintă vifra de afaceri generată de comerţul cu vehicule specializate.

Steyr devine brand premium

Aşa cum a anunţat de ceva vreme, CNH va încerca în anii care vor urma să stimuleze concurenţa între brandurile proprii în aşa fel încât să existe o mai mare diferenţiere între tractoarele Case IH, New Holland şi Steyr. În consecinţă, Steyr ar urma să devină marcă premium. De asemenea, conform strategiei de dezvoltare, o parte importantă din bugetul de cercetare şi dezvoltare va fi direcţionat către producţia de tractoare cu o capacitate mai mică de 100 CP.

"Evaluarea noastră clară a megatrendurilor cheie, care schimbă rapid peisajul de afaceri, ne-a determinat să îmbrăţişăm această provocare şi să transformăm compania. Beneficiind de un accent mai mare asupra managementului, cele două entităţi vor accelera inovaţia, vor fi mai inteligente în gândirea lor strategică şi vor participa activ la consolidarea industriei. Acest lucru este în întregime în concordanţă cu scopul nostru strategic pentru o transformare durabilă", a precizat Hubertus Mühlhäuser.

Vizualizat: 664 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?