Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Strategia CNH Industrial pe următorii cinci ani

Publicat: 18 septembrie 2019 - 13:40
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Grupul CNH Industrial a prezentat la începutul lunii noua strategie de dezvoltare pentru perioada 2020-2024, care vizează, printre altele, separarea activităţilor comerciale "On-Highway" de cele "Off-Highway".

Hubertus_Michael_Muhlhauser_bPlanul pe următorii cinci ani denumit "Transform 2 Win" (transformare pentru câştig – în limba engleză) a fost gândit pentru a reduce costurile operaţionale, însoţite de o creştere cu 5 procente a vânzărilor la nivel mondial. Potrivit strategiei de dezvoltare dezvăluită de şeful CNH Industrial, Hubertus Mühlhäuser (foto), profiturile ar trebui să crească cu 8% în 2022 şi cu 10% în 2024.

Divizia "On-Highway" recent listată, cu venituri din activităţi industriale pro-forma în 2018 de 13,1 miliarde de dolari, cuprinde mărcile de vehicule comerciale Iveco, Iveco Bus şi Heuliez Bus (69% din venituri) şi producătorul de motoare FPT Industrial (31% din venituri). FPT Industrial rămâne însă un furnizor cheie al activităţii "Off-Highway", care include brandurile New Holland, Case IH şi Steyr. Aceste companii au generat în 2018 venituri de 15,6 miliarde de dolari.

În proporţie de 75%, activitatea comercială "Off-Highway" se bazează pe vânzările de maşini şi echipamente agricole, în timp ce 19% din venituri sunt generate de comerţul cu maşini şi echipamente de construcţii, iar 6% reprezintă vifra de afaceri generată de comerţul cu vehicule specializate.

Steyr devine brand premium

Aşa cum a anunţat de ceva vreme, CNH va încerca în anii care vor urma să stimuleze concurenţa între brandurile proprii în aşa fel încât să existe o mai mare diferenţiere între tractoarele Case IH, New Holland şi Steyr. În consecinţă, Steyr ar urma să devină marcă premium. De asemenea, conform strategiei de dezvoltare, o parte importantă din bugetul de cercetare şi dezvoltare va fi direcţionat către producţia de tractoare cu o capacitate mai mică de 100 CP.

"Evaluarea noastră clară a megatrendurilor cheie, care schimbă rapid peisajul de afaceri, ne-a determinat să îmbrăţişăm această provocare şi să transformăm compania. Beneficiind de un accent mai mare asupra managementului, cele două entităţi vor accelera inovaţia, vor fi mai inteligente în gândirea lor strategică şi vor participa activ la consolidarea industriei. Acest lucru este în întregime în concordanţă cu scopul nostru strategic pentru o transformare durabilă", a precizat Hubertus Mühlhäuser.

Vizualizat: 709 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?