Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Stocarea sigură a lichidelor

Publicat: 05 aprilie 2019 - 23:04
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Delta Exclusiv SRL vă oferă rezervoare, perne, saltele pentru depozitarea lichidelor, sisteme produse de CITERNEO, a căror calitate este certificată prin AGREMENT TEHNIC ROMANIA: 001ST-05/030-2019.

Rezervoarele Citerneo sunt soluţia rapidă pentru stocarea lichidelor din agricultură. Sistemele de stocare sunt livrate pe palet şi se instalează rapid pe o suprafaţă plană, stabilă, orizontală, care are un strat de protecţie de nisip de 10 cm. Odată livrate şi instalate, ele sunt gata de utilizare. Fiecare rezervor vine cu un ghid de instalare şi instrucţiuni de punere în funcţie. Oricând le putem goli, strânge şi împacheta cu un efort minim: le curăţăm, le punem pe palet şi apoi le putem depozita până la următoarea intervenţie sau le putem muta în altă locaţie unde avem nevoie de ele.

Stocarea sigură a lichidelor_b

Fliexibilitate în utilizare
Rezervoarele sunt produse în Franţa de către CITERNEO, lider european în producţia de rezervoare flexibile, şi au certificarea franceză CSTB-QB, ceea ce le recunoaşte calitatea excelentă.
În cazul irigaţiilor vă puteţi asigura rezerva de apă cu un efort minim şi cu rezultate maxime. Conceptul etanş şi calitatea materialelor izolează perfect conţinutul faţă de mediul exterior şi, deci, volumul necesar este cel util. Se evită astfel evaporarea. Cu toţii am văzut iazuri şi lagune care în perioada de vară - toamnă sunt doar un rezervor de alge şi nămol.
În cazul fertilizanţilor lichizi, datorită Agrementului Tehnic pe România, veţi fi în măsură să stocaţi aceşti fertilizanţi şi să îi distribuiţi mai departe sau să îi utilizaţi după nevoi.
În cazul dejecţiilor lichide din zootehnie, cu aceste rezervoare rezolvaţi marile probleme din fermă dumneavoastră. Pe lângă volumul mare de stocare, de la 1 mc la 2.000 mc, aveţi o soluţie etanşă care elimină mirosul, care datorită etanşeităţii nu va conţine aer şi deci lichidul nu va face acel strat dur la suprafaţă. De asemenea, conţinutul nu va fi diluat de către apa de ploaie, ceea ce va scădea cheltuielile de manipulare, deci va creşte eficienţa în bani.
De asemenea, la cerere oferim şi prelate de retenţie.

Stocarea sigură a lichidelor_b

Căutăm colaboratori în întreaga ţară. Vă stăm la dispoziţie pentru detalii sau comenzi: Delta Exclusiv SRL, Timişoara, România, Mobil: 0744797018, Mail: office@deltaexclusiv.ro, www.agro.com.ro sau www.deltaexclusiv.ro

Stocarea sigură a lichidelor_b


Text şi foto: Delta Exclusiv Timişoara


AVANTAJE ŞI POSIBILITĂŢI DE ÎNTREBUINŢARE
Sistemele pentru stocarea lichidelor - rezervoare, perne şi saltele - oferite de Delta Exclusiv SRL sunt destinate pentru stocarea de: apă pentru irigaţii: 1 mc - 2.000 mc; fertilizanţi lichizi: 1 mc - 400 mc; dejecţii lichide din zootehnie: 1 mc - 2.000 mc; inclusiv variante care să fie transportate în benă (2,19 m x 6,09 m x 0,70 m) sau colectare apă de ploaie: 1 mc - 50 mc.

Rezervor_b

Rezervor flexibil_b
Avantaje: instalare în câteva ore, durată de viaţă lungă (peste 20 de ani), deci comparativ egală sau mai lungă cu cea a altor sisteme de stocare pentru lichide, nu necesită fundaţii sau platforme betonate, nici proiecte sau autorizaţii de construcţie, au costuri mici de întreţinere, deci sunt ieftine şi economice.


Un articol publicat în revista Ferma nr. 5/232 (ediţia 15-31 martie 2019)

 

Vizualizat: 242 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?