Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

STIHL a lansat un utilaj de curățat destinat agricultorilor

Publicat: 30 septembrie 2016 - 19:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

STIHL lansează pe piața din România un utilaj de curățat cu presiune destinat inclusiv agricultorilor. Este vorba despre RE 282 Plus, care completează gama de șase astfel de echipamente de curățat profesionale. RE 282 Plus a fost conceput pentru a spăla utilajele agricole, dar și spațiile cu murdărie persistentă din interiorul fermelor.

Click pe poza pentru galerie!

RE 282 Plus funcționează cu o presiune variabilă de până la 160 bar și un debit de maxim 780 l/h. Echipamentul are în dotare un filtru de apă, care asigură o protecție suplimentară a pompei, dar și un rezervor pentru detergent. Spălătorul funcționează cu un cablu de alimentare de 5 m, la care se adaugă furtunul de înaltă presiune, cu armătură de oțel d 15 m. Foarte important de știut este faptul că RE 282 Plus are nevoie de alimentare cu curent trifazic.

 

În categoria spălătoare cu înaltă presiune, STIHL a dezvoltat nu mai puțin de 13 astfel de utilaje, din care șase sunt destinate folosirii intensive, la nivel profesional. Restul de echipamente se adresează mai ales celor care fac des curățenie în jurul casei și pe alei, dar și celor care nu vor să-și piardă timpul la spălătoriile de mașini.

Cel mai puternic utilaj de acest tip care există acum pe piață de la STIHL este RB 402 Plus, care dezvoltă, cu ajutorul unui motor termic, o presiune echivalentă cu aceea a unui gheizer care pulverizează apa la peste 100 m înălțime. Este vorba despre o presiune maximă de lucru de 230 bar, cantitatea de apă pe care o poate disloca fiind de 1150 l/h. Echipamentul este destinat tot celor care au activități agricole, dar și sectorului de construcții sau firmelor care dețin parcuri auto.


STIHL România

www.stihl.ro

 

 

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr.16(177) 15 - 30 septembrie 2016

Vizualizat: 541 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?