Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Smart Farm - cum se face o agricultură titanică

Publicat: 26 noiembrie 2020 - 13:42
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Titan Machinery îți arată cum se face o agricultură inteligentă, cu costuri minime și rezultate maxime, cu cele mai inovative soluții de pe piață.

un articol de BOGDAN CONSTANTIN - PR & Communication Specialist Titan Machinery România www.titanmachinery.ro

Titan Machinery Smart Farming_b

Cu o vastă expertiză în implementarea celor mai avansate sisteme din lume pentru agricultura de precizie, Titan Machinery România se angrenează într-un proiect de mare amploare, deosebit de îndrăzneț, cum nu s-a mai văzut niciodată în țara noastră. 

Ferma Inteligentă Titan Machinery


Proiectul Smart Farm Titan Machinery reprezintă o premieră pe continentul european pentru rata variabilă de semănat la cultura de grâu.

Un proiect unic în cadrul căruia Titan Machinery investește toată experiența acumulată în agricultura de precizie, concretizată prin coordonarea unei culturi de grâu pe un întreg ciclu de producție.

Date inițiale:

• Suprafață cultură: 170 hectare;

• Tip de cultură: grâu de toamnă;

• Localizare: Furculești, Teleorman;

• Condiții cultură: teren neirigat.

 Titan Machinery Smart Farming soil xplorer_b

Bine ați venit în SILICON VALLEY a agriculturii viitorului!


Împreună cu colaboratorii Titan, vom implementa tehnologii pentru agricultura de precizie pe tot parcursul ciclului de producție. Ne vom folosi de cele mai inteligente sisteme existente în lumea agriculturii avansate: roboți, senzori, drone, imagistica satelitar[, utilaje autonome. Vom analiza solul, din spațiu, de la suprafața lui și până la adâncimi de peste 1 metru. Vom analiza toate aspectele climatice și microclimatice, vom predictibiliza starea culturii și o vom ajuta doar acolo unde este nevoie.

Toate lucrările vor fi făcute cu variație, niciun produs nu va fi administrat cu aceeași cantitate pe toată cultura, fie că vorbim de sămânță, fertilizant sau erbicid.

 

FII CU OCHII PE SMART FARM!


Toate activitățile din câmp sau birou vor fi prezentate și reprezentate de articole de presă, filmări de la fața locului, dar și de alte surprize pe care le vom oferi celor ce ne urmăresc. Publicul Titan va fi informat despre specificul lucrării, ce s-a folosit și ce se urmărește să se obțină. Ca atare, fii pe fază să vezi cum se face o agricultură titanică, inteligentă, cu costuri minime și rezultate maxime, cu cele mai inovative soluții de pe piață și de la cap la coadă.

 

 

 

 

 


Vizualizat: 941 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?