Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Sistemul modular DELTACOVER 1024

Publicat: 24 august 2016 - 21:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Recoltele de rapiță și de grâu au fost în acest an deosebite, cu productivitate foarte mare și calitate bună. Acest lucru a putut fi observat deja de la jumătatea lunii mai, când s-a pus problema realizării unor spații suplimentare de depozitare temporară. 

Click pe poza pentru galerie!

Recoltarea trebuia să fie efectuată fără întreruperi, independent de logistica ulterioară, de traseul de transport la beneficiar sau de procesul de depozitare finală. Soluția propusă a fost - în cazul prezentat de noi - acoperirea celor patru celule din beton existente pe platforma fermei cu patru structuri ușoare DELTACOVER 1024. Celulele au fiecare o lățime de peste 10 m și o lungime de 24 m. Înălțimea pereților fiind de 3 m se va ajunge la o înălțime la coamă a structurilor de peste 7,5 m, permițând bascularea în interior. 

Datorită colaborării foarte bune cu beneficiarul, firma Delta Exclusiv SRL a început imediat producția la Timișoara a structurii din oțel zincat și a prelatei folosindu-se material de cea mai bună calitate, importat din Austria. Astfel s-a reusit, în timpul scurt rămas până la recoltare, să fie finalizat ansamblul celor patru corturi, inclusiv fronturile spate cu aerisire, fronturile față cu acces TIR și protecția perimetrală - producție, livrare, asamblare. 

Speranțe avem în acest sezon și pentru obținerea unor rezultate pozitive de producție în cazul culturilor de porumb, soia și floarea soarelui, moment în care ansamblul celor patru corturi va intra din nou în acțiune, permițând ca recoltarea să se facă în flux continuu, fără întreruperi. Apoi, după ce și această recoltă va fi vândută sau depozitată definitiv, ansamblul celor patru corturi va putea fi folosit la depozitarea altor produse sau la protejarea, întreținerea și repararea utilajelor și a mașinilor agricole.

 

Întrebuințări multiple

Principalul avantaj al sistemului DELTACOVER cu lățimea de 10 m și înălțimea de 4,7 m, cu lungime la cerere, este faptul că se produce și se montează rapid. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Asamblarea poate fi realizată și de către beneficiar, pe baza instrucțiunilor noastre. Sistemele DELTACOVER pot fi folosite la depozitarea temporară a cerealelor, la depozitarea baloților de fân, la protejarea utilajelor din fermă, la depozitarea diverselor materii prime sau produse finale, dar sunt folosite cu succes și la adăpostirea animalelor în fermele zootehnice. Sunt luminoase și aerisite și pot fi folosite, cu modificări specifice, ca și adăpost pentru oi, porci, vaci, viței etc.


Vă stăm cu plăcere la dispoziție,

Echipa DELTA EXCLUSIV

 

 

DATE DE CONTACT

Delta Exclusiv SRL Timișoara

• plase sportive de calitate, împrejmuiri cu plase, prelate și corturi industriale

Mobil: 0744-797018 

email: office@deltaexclusiv.ro; deltaexclusiv@gmail.com; office@agro.com.ro

web: www.agro.com.ro

Suntem și pe Facebook și vă așteptăm să ne sprijiniți cu un like: www.facebook.com/agro.com.ro

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr.14(175) 15 - 31 august 2016

Vizualizat: 626 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!