Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Siptec - optimism după ploaie

Publicat: 23 mai 2019 - 15:34
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Standul Agrocomerţ Holding de la Agraria, dominat de verdele "crud" al combinelor şi tractoarelor Claas, a avut şi o "pată" de culoare roşie - utilajele Siptec.

Producătorul grec de utilaje agricole a adus în inima Transilvaniei o prăşitoare model Sken 7, un scarificator RB5 şi un cultivator combinator cu discuri. "Am adus doar câteva utilaje reprezentative pentru compania noastră şi care nu ar trebui să lipsească din nici o fermă vegetală. Şi îi mulţumim partenerului nostru Agrocomerţ Holding pentru sprijinul pe care ni-l acordă permanent", ne-a declarat Daniel Motorga (foto), reprezentant Siptec în România.

Daniel Motorga_b
Prăşitoarea Sken 7, pe 6 rânduri, dispune şi de un bazin pentru distribuirea îngrăşămintelor. Prăşitoarele Sken pot fi configurate în funcţie de cerinţele clienţilor şi constituie un procedeu economic şi prietenos cu mediul pentru combaterea buruienilor. Modul compact de construcţie (pliabilă, în funcţie de lăţimea de lucru) permite prăşitoarelor Sken să lucreze cu aproape orice tractor. În funcţie de tipul solului şi de stadiul de dezvoltare al culturilor, este disponibilă o gamă largă de accesorii.
Scarificatorul RB 5 are o lăţime de lucru de 2,5 m, 5 organe active şi permite mobilizarea solului în adâncime. Cultivatorul semipurtat cu 5 m lăţime de lucru permite prelucrarea solului la o singură trecere şi pregătirea acestuia pentru semănat.

Siptec_b
Siptec se pregăteşte acum pentru următoarea mare expoziţie a sezonului. "La AgriPlanta-RomAgroTec vom fi prezenţi cu cel puţin zece utilaje din gama noastră, într-un stand de peste 350 mp. Vom aduce tehnologia cu care am fost prezenţi şi la SIMA 2019 (Paris). Una dintre noutăţile prezentate va fi un utilaj complex, care dintr-o singură trecere pregăteşte terenul şi se poate semăna imediat. Anul trecut a fost unul foarte bun pentru Siptec România şi le mulţumim colaboratorilor noştri din ţară pentru ajutorul dat. Suntem optimişti după ploaia din aceste zile şi avem premise pentru încă un an cel puţin la fel de bun", a închieat Daniel Motorga.

Un articol publicat în revista Ferma nr. 8/235 (ediţia 1-14 mai 2019)

Vizualizat: 460 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?