Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SIMA-SIMAGENA 2015

Publicat: 13 noiembrie 2014 - 18:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

• inovația pusă sub reflector 

Click pe poza pentru galerie!

Cea de-a 76-a ediție a expoziției SIMA-SIMAGENA, Paris International Agri-Business, va avea loc între 22 și 26 februarie 2015, la Centrul Expozițional Paris-Nord Villepinte.

 

În ciuda unui mediu dificil de pe piață, SIMA-SIMAGENA 2015 va avea o suprafață extinsă, cu participarea unui număr mai ridicat de expozanți. Tema evenimentului din acest an -  „Innovation First!” (Inovația în prim-plan!), subliniază rolul central deținut de inovație în fiecare sector al expoziției.

„SIMA-SIMAGENA 2015 va fi cea mai mare, cea mai inovatoare expoziție, cu cea mai mare reprezentare internațională de până acum”, explică Martine Dégremont, directorul expoziției. „Tema noastră centrală din acest an va fi INOVAȚIA, care va fi explorată printr-o gamă de evenimente. Internaționalizarea reprezintă o componentă majoră a expoziției, iar SIMA-SIMAGENA își continuă strategia de recrutare activă de expozanți și vizitatori în aproape 100 de țări de pe cinci continente, prin rețeaua sa de 45 de agenți. Trei țări vor fi puse în prim-plan în 2015: Japonia, Mexic și Africa de Sud”, adaugă Martine Dégremont.

SIMA-SIMAGENA a anunțat două dezvoltări majore pentru anul 2015:

• două sectoare noi: echipamente profesionale pentru peisagistică și pentru recolte de plante tropicale și specializate

• un nou plan de amplasament (sălile de la 3 la 7), care va asigura mai mult spațiu și confort optim pentru expoziție. Sala 7 va fi destinată în principal creșterii animalelor, cu un nou format pentru SIMAGENA (vite), și va prezenta dezvoltările în domeniul echipamentelor de muls și reproducere, manipulare, transport și din sectorul energiilor regenerabile (metanizare).

Tema expoziției din 2015, “Inovația în prim-plan!” va pune în lumină trei domenii - echipamente, recolte și oameni și regiuni - și va reprezenta aspectul central pentru numeroase evenimente, inclusiv în domeniul “Privind înainte”, o privire în viitorul agriculturii, și în domeniul “Cum era odată...”, care va găzdui o expoziție de echipamente și va face o prezentare la scară reală a dezvoltărilor în domeniul echipamentelor agricole. Și, de asemenea, veți putea vizita Galeria Inovațiilor - o vitrină pentru prestigioasele „Premii pentru Inovație SIMA”.

Mai multe informații pe www.simaonline.com


Contact: PROMOSALONS ROMANIA

00 40 77 163 83 93

tradingconsultbg@yahoo.fr

Vizualizat: 354 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?