Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SIMA-SIMAGENA 2015

Publicat: 13 noiembrie 2014 - 18:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

• inovația pusă sub reflector 

Click pe poza pentru galerie!

Cea de-a 76-a ediție a expoziției SIMA-SIMAGENA, Paris International Agri-Business, va avea loc între 22 și 26 februarie 2015, la Centrul Expozițional Paris-Nord Villepinte.

 

În ciuda unui mediu dificil de pe piață, SIMA-SIMAGENA 2015 va avea o suprafață extinsă, cu participarea unui număr mai ridicat de expozanți. Tema evenimentului din acest an -  „Innovation First!” (Inovația în prim-plan!), subliniază rolul central deținut de inovație în fiecare sector al expoziției.

„SIMA-SIMAGENA 2015 va fi cea mai mare, cea mai inovatoare expoziție, cu cea mai mare reprezentare internațională de până acum”, explică Martine Dégremont, directorul expoziției. „Tema noastră centrală din acest an va fi INOVAȚIA, care va fi explorată printr-o gamă de evenimente. Internaționalizarea reprezintă o componentă majoră a expoziției, iar SIMA-SIMAGENA își continuă strategia de recrutare activă de expozanți și vizitatori în aproape 100 de țări de pe cinci continente, prin rețeaua sa de 45 de agenți. Trei țări vor fi puse în prim-plan în 2015: Japonia, Mexic și Africa de Sud”, adaugă Martine Dégremont.

SIMA-SIMAGENA a anunțat două dezvoltări majore pentru anul 2015:

• două sectoare noi: echipamente profesionale pentru peisagistică și pentru recolte de plante tropicale și specializate

• un nou plan de amplasament (sălile de la 3 la 7), care va asigura mai mult spațiu și confort optim pentru expoziție. Sala 7 va fi destinată în principal creșterii animalelor, cu un nou format pentru SIMAGENA (vite), și va prezenta dezvoltările în domeniul echipamentelor de muls și reproducere, manipulare, transport și din sectorul energiilor regenerabile (metanizare).

Tema expoziției din 2015, “Inovația în prim-plan!” va pune în lumină trei domenii - echipamente, recolte și oameni și regiuni - și va reprezenta aspectul central pentru numeroase evenimente, inclusiv în domeniul “Privind înainte”, o privire în viitorul agriculturii, și în domeniul “Cum era odată...”, care va găzdui o expoziție de echipamente și va face o prezentare la scară reală a dezvoltărilor în domeniul echipamentelor agricole. Și, de asemenea, veți putea vizita Galeria Inovațiilor - o vitrină pentru prestigioasele „Premii pentru Inovație SIMA”.

Mai multe informații pe www.simaonline.com


Contact: PROMOSALONS ROMANIA

00 40 77 163 83 93

tradingconsultbg@yahoo.fr

Vizualizat: 499 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?