Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

SIMA sărbătoreşte centenarul

Publicat: 27 mai 2022 - 15:21
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Următorul eveniment SIMA va avea loc în perioada 6-10 noiembrie 2022 (de duminică până joi), la Parc des Expositions, Paris Nord Villepinte, în Franţa. Cu acest prilej SIMA își va sărbători "Centenarul".

În actualele circumstanţe economice și de mediu, care sunt atât de complexe și fără precedent, SIMA 2022 şi-a prezentat noile obiective și o abordare diferită. Bazată pe valori reale, încredere și responsabilitate, această abordare inovatoare și individuală își propune să aducă oamenii împreună mai mult ca niciodată.

 

Foto 1 1 SIMA 2019_b

 

Organizatorii plănuiseră încă înainte de pandemie "mutarea" manifestării în luna noiembrie a fiecărui an par, în conformitate cu preferințele exprimate atât de expozanți, cât și de vizitatorii internaționali. Prin această decizie se doreşte o integrare mai ușoară în ciclul de luare a deciziilor de afaceri, respectiv "sincronizarea" prezentării noutăţilor din domeniul maşinilor agricole cu perioada în care fermierii şi prestatorii de servicii planifică viitoarele achiziţii.

 Foto 2 SIMA Paris 2022_b


Punctele cheie ale SIMA 2022


• Forum de inovare - "SIMA TECH" - un spațiu dedicat care reunește toate noile tehnologii prezentate în târg, cu un spațiu central pentru conferințe şi ateliere de lucru, o zonă pentru start-up-uri și robotică agricolă, realizată de FIRA.

• Forumul pentru ocuparea forței de muncă și formare profesională - "SIMA TALENT" - care va cuprinde ofertele din industrie, o serie de evenimente destinate tinerilor, job "dating", simulatoare de echipamente, etc.

• Parteneriatul cu "Tech & Bio": un spațiu special amenajat pentru expozanți, care oferă produse sau servicii legate de agricultura ecologică, conferințe tehnice și economice, precum și un spațiu intitulat "Dare to Go Organic".

 

SIMA Innovation Awards 2022


• Premiile SIMA pentru inovație este o competiție internațională ce recompensează, începând din anul 1931, cele mai inovatoare echipamente, produse, tehnici și servicii prezentate de expozanți în cadrul târgului.

 

SIMA-Innovation Awards_b

 

Într-o nouă abordare, "SIMA Innovation Awards 2022" va include o avanpremieră (22 septembrie 2022) pentru a anunța nominalizările şi noul juriu. Câştigătorii Premiilor SIMA pentru agricultură, acordate în parteneriat cu Nuffield, vor fi dezvăluiți în cadrul ceremoniei oficiale de decernare a premiilor, în prima zi a târgului.

Informaţii suplimentare pe: https://en.simaonline.com


Trofee SIMA_b


SIMA 2022 - O ABORDARE CLARĂ


SIMAîși afirmă în mod clar obiectivele și misiunea: să prezinte soluțiile și tehnologiile dedicate dezvoltării unei agriculturi durabile și de succes. Noul format este dedicat tuturor tipurilor de agricultură, încurajează diversitatea și plasează individul în centrul tuturor inițiativelor sale. Prin această abordare,SIMAîși propune să mențină echilibrul între productivitate și durabilitate.

La evenimentul centenar al târgului, această nouă abordare se va reflecta, de asemenea, printr-un amplu program de conferințe, ateliere de lucru și întâlniri care acoperă problemele majore cu care se confruntă astăzi agricultorii și cărora vor trebui să le răspundă în viitor. 

 SIMA 2019_b

 

un articol de

GHEORGHE GHIȘE

Vizualizat: 423 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?