Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Sigma – dealerul Massey Ferguson în România

Publicat: 16 mai 2022 - 15:41
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Massey Ferguson, brand internațional AGCO (NYSE: AGCO), a desemnat Sigma CVM Romania - membră a Saracakis Group of Companies - distribuitor unic pentru gama sa completă de echipamente agricole pe întreg teritoriul României.

Astfel continuă colaborarea de succes a ambelor grupuri, care a început în partea de sud-est, est și nord-est a României, la data de 9 august 2021.

 

Rețea de distribuție solidă


Această franciză nouă face parte din strategia Massey Ferguson de a îmbunătăți experiența utilizatorilor finali și de a consolida puterea și calitatea rețelei globale de distribuție, având scopul de a impulsiona atât satisfacția clienților, cât și cota de piață.

Frederic Moreau - Brand Business Manager, Massey Ferguson Distributor Markets pentru Europa Centrală și de Vest - consideră că ”Saracakis Group of Companies” și-a construit o reputație solidă pe teritoriile sale, bazându-se pe calitatea serviciilor oferite, a parteneriatelor de încredere și a asistenței complete destinate clienților Massey Ferguson.

 Foto 1 Sigma_b

”Această ultimă mișcare din România este parte a planului strategic pe 5 ani «Growing Together» al MF, pentru a oferi clienților MF servicii de distribuție remarcabile.” - FREDERIC MOREAU,  Brand Business Manager - Massey Ferguson Distributor Markets


Servicii de vânzare și post-vânzare


Sigma CVM România este responsabilă cu vânzările și post-vânzările pentru întreaga linie de produse Massey Ferguson - tractoare, combine, prese de balotat, echipamente pentru culturi furajere și de manipulare a materialelor - pe întreg teritoriul României. „Suntem încântați că după o perioadă atât de scurtă de când am început operațiunea în sud-estul, estul și nord-estul României, am fost desemnați distribuitor unic pentru prestigioasa marcă Massey Ferguson, pe întreg teritoriul României,” a declarat Artemios Kotsiras (foto), director general Sigma România.

 Foto 2 Sigma Artemios Kotsiras_b


Reprezentanțe noi la Cluj și Timișoara


„Această extindere a afacerii coincide cu aniversarea de 100 de ani a Saracakis Group of Companies și foarte curând vom fi reprezentați în două noi orașe din România, Cluj și Timișoara. Dorim să acoperim o arie cât mai vastă a necesităților fermierilor și să le oferim servicii de calitate, promptitudine, suport tehnic solid și consultanță specializată, dar și să fim lideri de piață”, a declarat Artemios Kotsiras.

 

PACHETUL MF Services


Massey Ferguson a anunțat un set de servicii de asistență pentru clienți, pentru a facilita achiziționarea și întreținerea echipamentelor. Pachetul ”MF Services” include finanțare și garanții extinse, alături de service, tehnologii pentru agricultura de precizie și piese originale MF.

 

un articol de

SIGMA CVM ROMANIA

mai multe pe această temă www.saracakis.ro

Vizualizat: 467 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?